Paz. May 5th, 2024


Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, Manavkuyu’da sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlar ve esnaf ile buluştu. Lider Sandal “İhtiyaç duyulan her noktada belediye gruplarımız var. Tüm eksikleri kısa müddette gideriyor, halkımıza sağlıklı hayat alanları sunuyoruz” dedi.

 

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Mahalle seyahatlerine sürat kazandıran Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, belediye bürokratları ve teknik işçisiyle birlikte bu sefer Manavkuyu’daydı.  Asfalt serimlerini, kilit parke ve kaldırım tamirlerini yerinde inceleyen Lider Sandal, parklardaki eksiklerin giderilmesi, spor alanlarının yenilenmesi talimatını da verdi. Vatandaşlar ve esnafla da sohbet eden Lider Sandal, talep ve teklifleri dinledi. Yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerinde de memnuniyet yarattı.

 

“HER SOKAKTA ÇALIŞMAMIZ VAR”

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal “Bayraklımızın her yerinde büyük çalışmalar yürütüyor, cadde ve sokaklarımızdaki eksikleri bir bir gideriyoruz. Yollarıyla, parklarıyla ve toplumsal ömür alanlarıyla vatandaşlarımıza daha çağdaş Bayraklı sunmayı hedefliyoruz. Bunun için her mahallede her sokakta çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen