Pts. May 6th, 2024


Boyner, Memleketler arası Departman Mağazalar Birliği’ne Katıldı

Boyner, dünyanın önder perakende markalarının yer aldığı Memleketler arası Departman Mağazalar Birliği (IADS)’nin yeni üyesi oldu. 

Boyner, küresel perakende dünyasında departman mağazalar özelinde tek uzman kuruluş olma özelliğine sahip Memleketler arası Departman Mağazalar Birliği (IADS)’nin üyesi olarak birçok alanda yenilikçi adımlarına sürat kazandıracak. 

Dünyanın dört bir yanında önde gelen perakende başkanlarını bir topluluk çatısı altında toplayan IADS, üyeler ortasındaki bilgi alışverişi ve irtibatı sağlayarak tüm dünyadaki departman mağazacılığın gelişmesine katkı sağlıyor, alana yönelik raporlar ve araştırmalar yayınlıyor. 1928 yılından bu yana faaliyetini sürdüren, departman mağazacılığı özelinde uzmanlaşmış bir kuruluş olan IADS’e üye olan kuruluşlar dünya genelinde 20 ülkede, 455’ten fazla mağaza aracılığıyla ve 194 bin çalışanla 27 Milyar Euro’dan fazla yıllık kümülatif ciroya ulaşıyor.

“Boyner’in IADS üyesi olması her iki tarafa da büyük bedel katacak.”

Küresel perakende bölümünün değerli platformlarından IADS’e katılmanın değerine değinen Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, “Odağı ‘çoklu marka mağazacılığı’ olan ve departman mağazacılığın gelişmesine katkı sağlamak olan IADS üzere bir platformun üyesi olmaktan ötürü çok memnunuz.  Bu alandaki uzmanlığımızı en yeterli formda yansıtacağımıza ve bizler üzere alanında önder kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunarak kesimi geliştirmek ismine değerli adımlar atacağımıza inanıyorum” dedi.

Boyner’i IADS’nin bir kesimi olarak görmekten büyük memnunluk duyduğunu vurgulayan IADS Lideri ve Breuninger (Almanya) CEO’su Holger Blecker, “Boyner, dünyanın önde gelen mağazalarından oluşan birliğimizi eksiksiz bir biçimde tamamlayacak. Birlikte, perakende kesiminde yenilik, iş birliği, harikalık ve müşteri odaklılık için çabalamaya devam edeceğiz ve dünya çapındaki departman mağazaların geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacağız. IADS’nin ortakları ve üyeleri olarak, kesimimizin birçok alanında tıpkı maksatlara ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen