Per. May 2nd, 2024


Büyükşehir 20 bin Türk Bayrağı dağıtacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kent genelindeki esnaflara Türk Bayrağı dağıtacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü tüm yurtta olduğu üzere Kocaeli’nde de coşku içinde kutlanacak. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi, kenti Türk bayraklarıyla donatmak için çalışmalara başladı. Sivil Toplum Kuruluşları İle Münasebetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen bayrak dağıtma etkinliğinde esnaf ve vatandaşlara yaklaşık 20 bin adet bayrak ikram edilecek.

KOCAELİ KIRMIZI-BEYAZA BÜRÜNECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi takımları, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında kent genelinde faaliyet gösteren esnaflara 20 bin adet Türk bayrağı dağıtacak. Tüm vatandaşları mesken ve iş yerlerini Türk bayrağı ile donatmaya davet edecek olan takımlar, kenti adeta kırmızı-beyaza büründürecek.

DAĞITIM NOKTALARI
Büyükşehir grupları bayrak dağıtımına 26 Ekim Perşembe günü (yarın) başlayacak. Takımlar birinci olarak Kocaeli genelinde faaliyet gösteren taksici esnafına bayrak dağıtacak. Cuma, cumartesi ve pazar günleri de tüm ilçelerde kurulan pazar alanlarıyla kentin türlü yerlerindeki esnafa 11 bin adet Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirecek olan takımlar, KESOB’a bağlı 51 Esnaf ve Sanatkâr Odasına ise üyelerine dağıtılmak üzere 9 bin adet Türk Bayrağı bırakacak. Büyükşehir böylelikle Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında 20 bin adet Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirmiş olacak.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen