Per. May 16th, 2024


Lufian ve TEGV’den manalı iş birliği: ‘‘Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz’’

Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan sweatshirtin tüm geliri eğitime

Türkiye’de erkek giysinin tecrübeli markalarından Lufian, Cumhuriyetin 100. yıldönümünü manalı bir proje ile kutluyor. ‘‘Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz’’ projesi kapsamında tasarlanan sweatshirt’lerden elde edilecek tüm gelir Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanacak.  

Lufian, çocuklara nitelikli eğitim takviyesi sağlayan TEGV ile manalı bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği çerçevesinde Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı sweatshirt satışlarından elde edilen tüm geliri TEGV’e bağışlayacak. “Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz” projesi özelinde beyaz renkte hazırlanan sweatshirt’ler, düz kırmızı çizginin üzerinde bulunan ‘100’ sayısının tam kalbin üzerine denk gelen tasarımı ile dikkat çekiyor.

“Cumhuriyetimizin 100. yılını gururlandıran bir proje ile kutluyoruz”

Projeye ait değerlendirmelerde bulunan Lufian İdare Şurası Lideri Emin Gümüştepe, “Lufian olarak yalnızca kombinlere değil, hayatlara da dokunmak en değerli misyonumuz. Bu misyon çerçevesinde Cumhuriyetimizin 100. yılını bizi çok gururlandıran bir proje ile kutluyoruz. Cumhuriyetin bizim için kırmızı çizgi olduğunu anlattığımız sweatshirt’lerden elde edilen tüm gelir TEGV’e bağışlanacak. Bu sayede çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunarak, onlara daha parlak bir gelecek sunmayı hedefliyoruz. Bu sweatshirti alan herkes, bir çocuğun umudu olacak” dedi. 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Genel Müdürü Sait Tosyalı ise “Kurulduğumuz 1995’ten bu yana 3 milyondan fazla çocuğumuzun Cumhuriyetimizin temel unsurlarına bağlı nitelikli bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunduk. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde, Lufian ile birlikte çok manalı bir projeye daha imza atıyoruz. Yalnızca 3 sözden oluşan “Cumhuriyet Kırmızı Çizgimiz” telaffuzuyla toplum olarak Cumhuriyete olan bağlılığımız bundan daha tesirli tabir edilemezdi; yaratıcılarını kutluyorum. Bu proje ile daha fazla çocuğumuzun geleceklerini Cumhuriyet’in ışığı ile aydınlatıp yarınlara donanımlı bir formda hazırlamamıza takviye olan Lufian’a çocuklarımız ismine teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek hislerini söz etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen