Cts. Nis 27th, 2024

Rolling Stones’un oyun içi kitlerde kendine bir yer bulduğu yeni güncellemeyle oyuna sekiz adet yeni müzik eklendi

Electronic Arts’ın yaptığı son açıklamaya nazaran dünyaca ünlü rock kümesi Rolling Stones’u EA SPORTS FC 24’e davet etti ve oyun içi görselleştirme kitlerinin tasarımı üzerinde iş birliğine adım atıldı. Rolling Stones’un yanında, Obongjayar ve Michaël Brun’un sanatçı kitleri de artık oyunda mevcut. EA SPORTS FC 24’ün resmi müziklerine sekiz yeni müzik eklenerek futbol fanatiklerinin oyunu oynarken daha da keyifli bir maç atmosferi yaşaması için büyük bir adım atılmış oldu.

Yıllar geçtikçe markanın ikonik bir ögesi haline gelen müzikler 100’den fazla dünya çapında sanatçıyı içeriyor ve oyun içinde yeni bir güncellemeyle şu anda mevcut olan müziklere aşağıdaki isimler de eklendi:

 

●        Fred again.. & Obongjayar, adore u

●        Peso Pluma, Grupo Frontera, TULUM

●        Rael, Gloria Groove & Tropkillaz, Vem com tudo

●        TROYBOI ft. ARMANI WHITE, SHUT IT DOWN

●        Insincere, smile

●        KABEAUSHÉ, THESE DISHES AIN’T GONNA DO THEMSELVES

●        Animal Collective, Soul Capturer

●        Underworld, denver luna (acapella)

Oyuncular artık, müzik sanatkarlarının iş birliğiyle özgün bir formda tasarlanan, Obongjayar ve Michaël Brun’un da dahil olduğu toplam üç yeni sanatçı kitine erişebilecek. Kitler, oyuncuların Ultimate Team’de kilidini açması ve kullanması için mevcut. Rolling Stones kiti gayeleri tamamlayarak kazanılabilecek, Obongjayar ve Michaël Brun kitleri ise mağazadan satın alınabilecek.

Michaël Brun, “Hayatım boyunca bir EA SPORTS hayranıydım, bu yüzden EA SPORTS FC 24’te kendi formamı oluşturabilmek nitekim bir hayalin gerçekleşmesi” dedi ve ekledi: “Kültürümü, futbol sevgimi ve modayı tek bir iş birliğinde birleştirebilmek gerçek bir onur. Umarım herkes ortaya çıkan sonuçtan mutlu kalır!”

Oyunun müziklerinde yer alan her müzik ve sanatçı, EA SPORTS FC’nin futbolun global tabiatını ve müzikal tesirleri yansıtan, gerçek manada milletlerarası bir müzik ambiyansı yaratma tutkusunu temsil ediyor. Total Football ve Brezilya yeteneği üzere eşsiz futbol şekillerinin gücü kıtaları aşarken, Afrobeats, Reggaeton ve Grime da müzikal manada dünyaya yayılıyor.

Mike Towers’tan LALA, Sam Tompinks’ten Phone, Em Beihold’dan MEDUZA ve Jack Harlow’dan They Don’t Love It üzere modüller, oyunun dünya çapındaki lansmanı olan 29 Eylül’den bu yana EA SPORTS FC 24’ün en tanınan müzikleri ortasında yer almayı başardı.

En yeni EA SPORTS FC 24 müzik parçaları Spotify ve öteki yayın platformlarında şu anda mevcut.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen