Cts. Nis 27th, 2024

Elmalı’da 50 yıllık içme suyu çizgisi değiştiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı ilçe merkezinde yarım asırlık içme suyu ana sınırlarını değiştiriyor. Alt yapı çalışmalarında takımlar 24 saat aralıksız çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazarı mahallelerinde 50 yıllık içme suyu çizgilerini yeniliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Elmalı ASAT Ünite Sorumlusu Bilal Bayram, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlayacağı sıcak asfalt çalışmalarından evvel ilçe merkezinde ömrünü tamamlamış 50 yıllık içme suyu alt yapısını yenilediklerini söyledi. Öncelikli olarak Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazar mahallelerinde 2 bin 200 metrelik bir hatta çalışma gerçekleştirildiğini söyleyen Bayram, “Çalışmanın 1 kilometrelik kısmını tamamladık. Kalan 1200 metrelik kısımda da çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak tamamlamak üzereyiz. Projenin tamamı 4 kilometrelik bir sınırı kapsıyor. Halkımızı daha sağlıklı ve içilebilir bir su ile buluşturabilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Yeni Mahalle Muhtarı Salih Ergül çalışmadan duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Mahallemizde ağır bir çalışma gerçekleşiyor. Elmalı’da görülmemiş bir alt yapı ve asfalt çalışması var şu anda. İçme suyumuz sağlıklı bir halde musluklarımızdan akacak. Emeği geçenlerden, Antalya Büyükşehir Belediye Liderimiz Muhittin Böcek’ten Allah razı olsun. Teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Esnaf Ömer Erkal da sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacakları için memnun olduklarını söz ederek, “Sık sık arızalar meydana geliyordu. Su debisiyle ilgili problemler yaşıyorduk. Hizmetlerinden ötürü Muhittin Böcek Liderimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” tabirlerini kullandı. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen