Cum. May 3rd, 2024

eLogo ve Agra Fintech İş Birliğiyle

Derin Gömülü Finans Uygulaması

eLogo ve Agra Fintech, yenilikçi derin gömülü finans uygulamasını geliştirmek için stratejik bir iş birliği hayata geçiriyor. İş birliğiyle işletmeler, datalarını paylaşmadan finansal sıhhatlerini ölçebilecekleri ve özel bankacılık eserlerine basitçe erişebilecekleri bir tahlile sahip olacak. Proje tıpkı vakitte data güvenliği ve müşteri müsaadesi bahislerinde tam şeffaflık sağlarken, ERP sistemlerden çıkmadan finansman eserlerine erişimi de mümkün hale getirecek.

eLogo ve Agra Fintech, alanında öncü ERP içi derin gömülü finans uygulamasını geliştirmek için iş birliğine imza attı. Bu inovatif iş birliğiyle işletmeler, bilgilerini finansal kurumlarla paylaşmadan finansal sıhhatlerini ölçebilecek. Böylelikle gelecekte gereksinim duyabilecek kredi, mevduat ve avantajlı POS teklifleri üzere özel bankacılık eserlerine kolay kolay erişilebilecek.

İş birliği kapsamında geliştirilecek derin gömülü finans projesinin merkezinde, bilgi güvenliği ve müşteri müsaadesi üzere kritik ögeler bulunuyor. Bu kapsamda işletmelere hangi dataların işlendiği ve bu dataların nereye aktarıldığı mevzularında tam bir şeffaflık sağlanacak.  

Son periyottaki gelişmelerle birlikte gömülü finansın yeni bir fintech kavramı olarak ortaya çıktığını söz eden eLogo Genel Müdürü Başak Kural, “İşletmelerin günlük iş süreçleri epey ağır durumda. İş akışını uçtan uca ele aldığımızda süreçlere entegre olmayan finansal teknoloji tahlilleri eklemek, beklenen kıymeti ve verimlilik artışını ortaya çıkarmıyor. eLogo olarak tasarladığımız fintech eserlerinde, iş akışını ayrıntılıca tahlil ederek muhtaçlığı tespit ediyor ve sürece bütünleşik bir biçimde çözümümüzü entegre ediyoruz. İş süreçlerinin temeli olan Logo ERP sistemlerinin içerisine fintech tahlillerimizi konumlandırıyoruz. Agra Fintech iş birliğiyle geliştirmeye başladığımız ERP içi derin gömülü finans uygulaması da bu yaklaşımımız için çok değerli bir örnek. Geliştireceğimiz derin gömülü finans uygulaması bölümde öncü bir uygulama olmakla bir arada müşterilerimizin, muhtaçlık duyduğu anda Logo ERP sistemleri içerisinden çarçabuk kredi üzere finansman tekliflerine erişime imkan sağlayacak” tabirlerini kullandı. 

Agra Fintech Kurucu Ortağı Muharrem Uğurelli ise, “Bu iş birliği, Agra Fintech ve eLogo’nun güçlü teknolojik altyapıları, tecrübeli takımları ve uzman takımlarının yenilikçi bakış açıları ve kıymet yaratmaya duydukları tutkunun bir sonucu. Agra Fintech olarak Türkiye’nin ERP sistemi içinde çalışan yenilikçi gömülü finans uygulamasını geliştirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu projenin temel amacı, işletmelere finansal sıhhatlerini ölçme ve gereksinimlerini evvelden belirleme konusunda büyük bir avantaj sunmanın yanı sıra hassas finansal bilgilerin daha inançlı bir halde yönetilmesini sağlamak. İşletmeler, finansal performanslarını artırma ve daha şuurlu finansal kararlar alma konusunda kıymetli bir adım atmış olacaklar” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen