Sal. May 7th, 2024

Enerjisa Üretim 3×3 Cup ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor

 

Türkiye’nin önder özel dal güç üretim şirketi Enerjisa Üretim, “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” basketbol turnuvası düzenledi.

 

Türkiye’nin öncü ve başkan özel bölüm elektrik üreticisi Enerjisa Üretim; Çanakkale, Muğla, Balıkesir ve Aydın bölgeleri kapsamında Çanakkale’de “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” turnuvasını düzenledi. Bu sene “Enerjimiz Basketbol” sloganı ile birincisi gerçekleştirilen turnuvada, kazanan grup Balıkesir bölgesinden oldu. Turnuvaya 15-17 yaşlarında 16 grup ve 64 lise öğrencisi katıldı. Turnuvanın gelecek periyotta farklı kentlerde devam etmesi planlandığı belirtildi.

 

Lise seviyesindeki farklı okullardaki öğrencileri bir ortaya getiren “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” turnuvasında lise seviyesindeki profesyonel basketbol oyuncuları da yer aldı. Turnuva, kazanan grubun ödüllendirilmesi ile son buldu.

 

Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, aktifliği ziyaret ederek genç basketbolcularla buluştu ve turnuvanın ehemmiyetine vurgu yaptı. Bu cins aktifliklerin gençler ortasında basketbol tutkusunu geliştirmek ismine kusursuz bir fırsat olduğunu belirten Bayçöl, Enerjisa Üretim olarak bu turnuvayı gelenekselleştirmek ve gençler ortasında basketbolu yaygınlaştırmak hedefiyle düzenlediklerini aktardı. Bayçöl, bir sonraki turnuvanın Nisan ayında kız öğrenciler ile devam edeceğini belirtti.

 

Enerjisa Üretim Basketbolu Sevdirmeye Devam Ediyor

Enerjisa Üretim, turnuvanın yanı sıra, düzenledikleri basketbol kamplarında, yalnızca spor ve basketbolun ehemmiyetini değil, birebir vakitte yenilenebilir güç ve sürdürülebilirlik hususlarını da çocuklara aktarıyor. Klasikleşen kamplarda, Güler Legacy’nin dayanağıyla birlikte çocuklara kıymetli tecrübeler sunulurak çocuklar basketbol ile tanıştırılıyor. Kamplara ek birinci kere bu yıl düzenlenen Enerjisa Üretim 3×3 Cup ile basketbolun gençler ortasında sevdirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen