Cum. May 3rd, 2024


Uluslararası danışmanlık, kontrol ve vergi şirketi EY (Ernst & Young), Türkiye’de İstanbul Maslak, İstanbul Maltepe, Ankara, Bursa ve İzmir ofislerinin akabinde Adana’da da hizmet vermeye başladı. 

Uluslararası alanda danışmanlık, kontrol, vergi, strateji ve kurumsal finansman hizmetleri sunan EY (Ernst & Young), Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Dünya çapında 150’den fazla ülkede, 395 binin üzerinde çalışanıyla hizmet veren EY, Türkiye’de ise 40 yıldır, 2 binin üzerinde çalışanıyla iş dünyasına birçok alanda hizmet sunarak ve sermaye piyasalarında inancın sağlanmasına takviye olarak daha yeterli bir çalışma dünyasının oluşmasına katkı sağlıyor.

Türkiye’deki faaliyetlerini İstanbul Maslak, İstanbul Maltepe, Ankara, Bursa ve İzmir ofislerinde sürdüren EY Türkiye; altıncı ofisinin açılışını gerçekleştirdiği Adana’da 2023 yılının başından itibaren hizmet vermeye başlamıştı. Ülkemizde yaşanan ve bölgeyi derinden etkileyen zelzele felaketi nedeniyle resmi açılış merasimi bugüne kaldı. 

EY Türkiye Ülke Lideri Metin Canoğulları’nın ve EY Türkiye Adana Ofis Önderi Bora Tanrısınatapan’ın konut sahipliğini yaptığı açılış merasimine; EY Türkiye idare şurası, mahallî idare temsilcileri, iş dünyasının önde gelen başkanları ile basın mensupları iştirak gösterdi. 

EY Türkiye Ülke Lideri Metin Canoğulları açılış merasiminde şunları söyledi: “EY Türkiye olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye’de 40 yıldır faaliyet gösteriyor olmaktan ve Türkiye iktisadına katkılarımızı artırarak devam ettirmekten gurur duyuyoruz. Adana ofisimiz ile Türkiye’de 6. ofisimizi açmış bulunuyor ve 2023 yılının başından itibaren Adana’da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. EY’ın memleketler arası deneyimini ve profesyonel hizmetlerini bölgenin pahalı firmalarına sunmayı ve bu manada şirketlere katma paha sağlamayı önemsiyoruz. EY Türkiye olarak, paydaşlarımızın büyümesinde ve global paha zincirine katkı sağlama kıssasında yanlarında yer almaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Tahlil odaklı profesyonel hizmet anlayışımızı EY çatısı altında daha da ileri taşıyarak devam ettireceğiz.” 

Adana’da fizikî olarak bulunmanın kıymetli bir adım olduğunu belirten EY Türkiye Şirket Ortağı ve Adana Ofis Başkanı Bora Tanrısınatapan ise konuşmasında şunları belirtti: “Adana ve etraf vilayetlerimiz; üreten, ürettiğini ihraç eden, yabancı sermayenin de faaliyet gösterdiği değerli bir bölgede yer alıyor. Yeni ofisimizde, her biri alanında uzman takımlarımızla bölgedeki şirketlerin her türlü gereksinimlerinde yanındayız. Adana ve etraf vilayetlerdeki şirketlerde büyük potansiyel olduğunu düşünüyor, EY’ın milletlerarası deneyimini ve profesyonel hizmetlerini şirketlerin gereksinimlerine yönelik yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ve daha birçok yıllar boyunca ülkemizin büyümesine, iktisadına ve iş dünyasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. EY olarak emniyetli, teknolojiye dayalı, bedel katan hizmetlerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen