Paz. May 5th, 2024


Gemlik Belediyespor Seçkin Ligde

Türkiye genelinde aldığı başarılarla isminden sıkça kelam ettiren Gemlik Belediyespor, bir başarıyı da futbolda kazandı.

Gemlik Belediyespor, U – 18 ekibi, futbol kadrosu çaba ettiği 1. küme ikinci kümede topladığı puanlarla ikinci olarak, seçkin lige çıkmayı garantiledi.

Son maçını Fidyekızık alanında Yiğitlerspor’a karşı oynayan Gemlik Belediyespor; Ahmet Efe, Bilal, Ali İstek ve Ahmet’in golleriyle maçtan 4 – 1  galip ayrıldı.

Sezon mühletince 12 maçta ter döken Gemlik Belediyespor, bu maçlardan dokuzunda alandan galip ayrılırken, bir beraberlik, iki de yenilgi alarak son bir maçı kalmasına karşın ikinciliği garantiledi ve seçkin ligde oynamaya hak kazandı.

Son maçını 2 Kasım Perşembe günü Gemlik Yapay Çim alanda oynayacak ve Yolspor ile karşılaşacak  Gemlik Belediyespor, bu maçta da galibiyet aramaya devam edecek.

Maçı tribünden takip eden Belediyespor Lideri Durmuş Uslu, oyuncuları ve antrenörlerini tebrik ederek, Gemlik’te sporu daha yeterli yerlere getirmek için gayret göstereceklerini tabir etti. Lider Uslu, Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan’a takviyelerinden ötürü teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen