Cts. May 4th, 2024


Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com, oyun tutkunları için ‘Dijital Kasım’ indirimlerini hayata geçiriyor. Playstore.com’da 17 – 24 Kasım ve 21 – 28 Kasım tarihleri ortasında geçerli iki kampanya kapsamında oyunseverler birçok tanınan oyunda çeşitli ödeme imkânlarına ve yüzde 85’e varan indirim fırsatına sahip olacak.

Türk Telekom, dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com’la kullanıcılarına özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Oyun tutkunları, 17 – 24 Kasım tarihleri ortasında F1 Manager 2023, Frostpunk, Blasphemous 2, Sifu, Thymesia, This War of Mine   üzere birçok oyunu yüzde 85’e varan indirimlerle satın alabilecek. 

21-28 Kasım tarihleri ortasında geçerli bir başka kampanya ise PlayStation yayıncısına ilişkin God of War, Marvel’s Spider – Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection ve Horizon Zero Dawn™ Complete Edition üzere birçok oyunu içermektedir. 

 

Playstore.com harcamalarında ödeme kolaylığı

Playstore.com, oyun tutkunlarına playstore.com üzerinden yapacakları harcamalarda; kredi kartı, taşınabilir ödeme ve Türk Telekom konutta internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkânı üzere çeşitli ödeme seçenekleri ile yeni ve tanınan oyun yelpazesine erişim sunuyor.

Playstore.com ‘Dijital Kasım’ kampanyalarına ilişkin tüm detaylara playstore.com/ adresinden ve toplumsal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. Oyunseverler, stoklarla hudutlu bu kampanyaları kaçırmamak için Playstore.com’u takip ederek, ayrıntılı bilgiye sahip olabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen