Cts. May 4th, 2024

Immortals of Aveum’un fiyatsız demosu, yeni güncelleme ile birlikte oyuncuları efsanevi bir dünyaya davet ediyor.

Immortals of Aveum’un en büyük güncellemesi, The Echollector (1.0.6.0) adıyla bugün yayına girdi. Büsbütün fiyatsız olarak sunulan güncelleme tıpkı vakitte beraberinde Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC’de heyecan verici bir deneme sürümü* de getiriyor. Tüm platformlar için geçerli olan %50 indirimle, Immortals of Aveum’un dünyasına adım atmak için daha güzel bir baht olamaz!

Ek olarak The Echollector güncellemesi, yesyeni oyun sonu içeriği “The Echollector”ın** yanı sıra çok sayıda performans güzelleştirmesi, düzeltmeler ve merakla beklenen New Game+ ve şiddetli Grand Magnus zorluk düzeyi de dahil olmak üzere yeni içerikler sunuyor. Mevcut oyuncular, tamamlanacak dört oyun sonu Shatterfanes’in yanı sıra yepisyeni bir boss savaşıyla, farklı bir ilerleme yolunu deneyimleyebilecekler.

Bu güncelleme, tüm platformlarda devam eden optimizasyonlar sayesinde daha akıcı performansın yanı sıra, Immortals of Aveum’a aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi oyun içi içerik eklemesi getiriyor:

 

Oyun Sonu İçeriği

Aveum’u yozlaşmış Shatterfanes’ten kurtaran ve The Echollector olarak bilinen büyülü bir yapının, The Path’in gücünü emmesini engelleyen yeni oynanış içeriği “The Echollector”da Jak’ın macerasına devam edebileceksiniz.

  • Tamamlanacak dört yeni oyun sonu Shatterfanes: Birinci üç Fane, The Echollector ile son boss dövüşüne giden Fane yolunu açıyor.

  • Efsanevi Yeşil Mühür dahil yeni Donanım mükafatları kazanma bahtı.

  • Kadim bir Arystean varlığı olan Echollector’un öyküsünü anlatan, keşfedilecek yeni bir Lore.

New Game+

Oyuncuların temel ilerleme özelliklerini korurken yahut geliştirirken, yeni bir oyuna başlama seçeneği sunuluyor.

  • NG+’daki Forge ile Destansı ve Efsanevi ekipmanlarınızı daha ileri düzeylere yükseltebileceksiniz.

  • Düşman sıhhati, hasarı ve yetenekleri tekrar dengeleniyor.

  • Jak, birinci oynanış tipinde kilidi açılan büyü ve yeteneklerin birçoklarını ileriye taşıyabiliyor.

  • Oynarken kazanılan tecrübe ve para ünitesinde yapılan ayarlamalar.

 

Grand Magnus Zorluk Seviyesi

  • Immortals of Aveum’un şimdiye kadarki en kuvvetli versiyonunu deneyimlemek için en sağlam gayretlere konut sahipliği yapan yeni bir zorluk düzeyi.

PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC (Steam) oyuncuları, Immortals of Aveum’un Fiyatsız Demosunu artık ilgili dijital mağazalardan indirebilirler.

Immortals of Aveum, uçurumun kenarındaki bir dünyayı kurtarmak için seçkin bir savaş büyücüleri kümesine katılan Jak’in kıssasını anlatan, tek oyunculu bir FPS oyunudur ve şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için %50 indirimle satın alınabilir.

Bu promosyonun bir modülü olarak, konsolun fiyatsız deneme sürümünü oynayan oyuncular Deluxe Sürümü oyun içi yepyeni fiyatından %55 indirimli olarak satın alabilirler ve bu sürümle gelen eşsiz mühüre, üç adet yüzüğe, iki bileziğe ve üç toteme fiyatsız ulaşabilirler. EA Play Pro üyeleri, EA uygulamasından*** Deluxe sürüme erişebilmektedir.

*Koşullar ve kısıtlamalar geçerlidir. 

**Immortals of Aveum (ayrıca satılır) ve tüm oyun güncellemelerini gerektirir.

***Koşullar, sınırlamalar ve istisnalar geçerlidir. Ayrıntılar için

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen