Cts. May 4th, 2024


Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak üzere dünya genelinden gelen dansçılara konut sahipliği yapacak. Azerbaycan, Moldova, Ukrayna ve Türkiye’den 150 dansçının bir ortaya geleceği bu özel aktiflik, farklı kültürlerin, geleneklerin ve renklerin buluştuğu bir dans şölenine dönüşecek.

Bu yılki Cumhuriyet Bayramı aktiflikleri, ülkeler ortası dostluk ve kültürel değişim ruhunu yansıtacak. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, konuklarına unutulmaz anlar yaşatacak dans performanslarına mesken sahipliği yaparak Türkiye’nin güçlü tarihini ve çeşitliliğini konuklarıyla birlikte kutlayacak.

Etkinlik boyunca, konuklar dünya çapından gelen dansçıların coşkusunu ve gücünü hissedecek. Yöresel dans gösterileri, farklı ülkelerin klasik danslarından ilham alarak hazırlanan özel performanslarla dolu olacak. Tıpkı vakitte, aktiflik kapsamında düzenlenecek özel yemekler ve şovlarla konuklar, Türkiye’nin güçlü mutfak kültürünü deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Cumhuriyet Bayramı için özel olarak düzenlenen kortej yürüyüşü de etkinlikler ortasında yer alacak. Renkli kostümler ve coşku dolu atmosferde gerçekleşecek kortej, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu ve birlikteliği kutlayacak.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, Cumhuriyet Bayramı’nı dansın ve kültürel birlikteliğin gücüyle bir ortaya gelerek kutlamak isteyen herkesi bu özel aktifliğine bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen