Sal. May 7th, 2024

Apple’ın önümüzdeki yıl iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max olmak üzere dört iPhone modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Geçen aydan bu yana, iPhone 16 serisiyle ilgili olarak, bu cihazların işlemci, ekran ve kameralarıyla ilgili ayrıntıları ortaya çıkaran en az üç sızıntı gördük. Şimdiyse elimizde bir sızıntı daha var.

X’te @MajinBuOfficial tarafından yayınlanan bir gönderiye göre Apple, iPhone 16 Pro’yu, iPhone 15 serisi akıllı telefonlarda bulunan ve şirketin iPhone 14 Pro serisiyle birlikte tanıttığı bir özellik olan Dinamik Ada’nın yerini alan delikli ekranla test ediyor. Ancak sızıntıyı yapan kişi, Apple’ın iPhone 16 Pro’da bu ekranı kullanıp kullanmayacağına dair kesin bir karar vermediğini iddia ediyor.

Sızıntı, delikli ekranın her ne kadar iPhone 16 Pro’da test edildiğini söylese de böyle bir ekranı büyük olasılıkla ancak iPhone 17’de görebileceğimizi iddia ediyor. Bu da iPhone 16 Pro’nun Dinamik Adalı bir ekran kullanmaya devam edeceği anlamına geliyor. Render görüntüsünde görebileceğiniz gibi, delik Android telefonlardakilerden daha büyük görünüyor. Bunun nedeni muhtemelen kameraya ek olarak Face ID donanımı içermesi.

iPhone 16 serisinin çıkmasına daha çok zaman var ve o zamana kadar çok şey değişebilir. Bu nedenle, bu sızıntıları ciddiye almak için henüz çok erken.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen