Cts. Nis 27th, 2024


İSTANBUL MARKETING SUMMIT, 11-12-13 ARALIK’TA “BETTER TOMORROW” TEMASIYLA GERÇEKLEŞECEK

PAZARLAMANIN TEPESİNDE GÜNDEM
“DAHA YETERLİ BİR YARIN”

11-12-13 Aralık tarihlerinde 6’ncı defa Güçlü PSM’de gerçekleşecek İstanbul Marketing Summit, pazarlama, yaratıcı sanayiler, dijitalleşme ve iş dünyasının fikir önderlerini bir ortaya getirecek. Bu yıl “Better Tomorrow” temasıyla düzenlenecek tepe, iştirakçilerini sürdürülebilirlik, teknoloji ve yaratıcılık ekseninde “daha güzel bir yarını” keşfetmeye davet ediyor.

Pusulası geleceği gösteren markalar ufuk açıcı projelerini ve içgörülerini İstanbul Marketing Summit sahnesinde iştirakçilerle paylaşacak, dünyanın ve Türkiye’nin önder şirketlerinin teknoloji ile sürdürülebilirlik alanındaki en yeni ve kapsamlı araştırmaları, geleceğin iş modellerinin temelini atan teşebbüsler ve çok daha fazlası İstanbul Marketing Summit’te olacak.

İstanbul Marketing Summit, belirsizliğin ve karamsarlığın karşısına daha âlâ bir yarına ulaşma umudunu koyma fikrinden hareketle, bu yıl temasını “Better Tomorrow” olarak belirledi.

“Sürdürülebilirlik” kavramını somut yarara dönüştürmek
“Sürdürülebilir bankacılık” alanında Türkiye’deki en güçlü aktörlerden TSKB’nin Genel Müdürü Murat Bilgiç, bir banka olarak sahiplendikleri bu alanda Türkiye’nin yeşil dönüşümü için yarattıkları somut faydayı kalkınma perspektifiyle anlatacak.

Döngüsel iktisatta yeni iş modelleri
Türkiye’nin tesir gücü yüksek markalarından Balparmak, arıların geleceğini korumak için hayata geçirdikleri projeleri, “Bir Marka Arıları Neden Kurtarır” başlığıyla anlatacak. Ba’ndo Kurucu Ortağı ve Yaratıcı Yöneticisi Emrah Gerçek dizaynda sürdürülebilirliği, EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı ise döngüsel ekonomiyi benimseyen iş modellerini odağına alan konuşmalarıyla ilham verecek.

Geleceğin mobilite teknolojileri deneyimlenecek
Dünyanın en süratli elektrikli araç şarj ünitelerinden birini üreten ve son 24 yıldır Fortune Küresel 500’deki yerini hiç kaybetmeyen ABB ile tepe ziyaretçileri, sürdürülebilir mobilite alanında teknolojik yenilikleri deneyimleyebilecek.

Yapay zeka, teknoloji ve siber güvenlik üzerine, iş dünyasının kalbinden isimlerle
İş dünyasının kalbinden başkan isimler ve danışmanlar, yapay zeka ve siber güvenlik alanındaki olay çalışmalarını, küresel araştırma çıktılarını ve her iki alandaki en son gündemleri aktaracak. Yapay zekanın iş süreçlerine tesirini tartışacak isimlerden biri McKinsey & Company Dijital Önderi Sertan Eratay olacak. Türkiye ve etraf pazarlarda büyük ölçekli teknoloji firmalarına danışmanlık veren BBA Consulting Kurucusu Burcu Ağma ise yapay zekanın pazarlamayı nasıl dönüştürdüğünü anlatacak.

E-ticarette tüketici odaklı işbirliği dönemi
E-ticaret ekosisteminin hiç olmadığı kadar dinamik, tüketici beklentilerinin her zamankinden yüksek olduğu günümüzde firmaların en büyük gayreti bu değişime nasıl ayak uyduracaklarını belirlemek. Bu değişimin öncüsü olmak ismine kurulan Yıldız Holding’in e-ticaret şirketi eStar Küresel’in Pazarlama Yöneticisi Ahmet Necmi Dinç, çalışma modelini ve e-ticarette bütünsel yaklaşımın kıymetini dinleyicilerle paylaşacak.

Yatırımcı itimadını kazanmada pazarlamanın rolü
Yatırımcı rekoru kıran halka arzıyla gündeme gelen TAB Gıda’nın CMO’su Caner Alpaslan, şirketlerin büyük muvaffakiyetlerinin gerisinde pazarlamanın nasıl bir rol üstlendiğini kendi kıssaları üzerinden paylaşacak.

Başarıyı yakalamak ve onu kuşaklarca sürdürebilmek
Suwen Pazarlama Yöneticisi Elif İsmailoğlu, ses getiren reklam çalışmalarından A Ulusal Bayan Voleybol Takımı’nın 2023-2026 yılı Resmi Sponsoru olmaya uzanan başarılı iş ve pazarlama stratejilerini İstanbul Marketing Summit sahnesinde anlatacak. CAT’in Türkiye lisansörü ve distribütörü, başarıyı kuşaklar boyunca “sürdürebilmenin” gerisindeki matematiği paylaşacak.

Finansal teknolojiler teşebbüsleri nasıl muvaffakiyete taşıyor?
Param Kurucusu Emin Can Yılmaz markanın Türkiye’den dünyaya uzanan girişimcilik kıssasıyla ilham verirken, finansal teknolojilerin teşebbüslerin başarısına ne biçimde tesir ettiğini ise kendi modülü oldukları olay çalışmaları üzerinden paylaşacak.

Sesin dijital evrimi
Türkiye’nin en çok dinlenen radyo istasyonları ile 30’u aşkın dijital radyoyu bünyesinde bulunduran Karnaval Media Group’un CEO’su Burak Can, radyodan podcast’a sesli irtibatın dijitale evrimini, birinci elden deneyimleri ve bu alandaki çalışmalarından örneklerle anlatacak.

Yarına mana katan içerikler, kitleye yarar sağlayan reklamlar
Türkiye’nin en büyük YouTube içerik üreticilerine stratejik danışmanlık veren Kaan Dönmez, günümüzü yakalayan ve yarın için de mana yaratan bedelli içeriğin nasıl üretildiğini, Perfection Ajans Lideri Selim Fazilet ise markaların kampanyalarını kendi marka bedeline yapılan bir yatırım ve kitleye yarar sağlayacak bir araç olarak nasıl dönüştürebileceklerini iştirakçilere aktaracak.

Toplam 10 milyondan fazla kullanıcıya erişen influencer’larla bir gece
Eylül ayı sonunda İstanbul Marketing Group tarafından 51 Digital işbirliğiyle gerçekleştirilen ve His Özaslan, Alper Rende, Halil İbrahim Göker, Damla Altun üzere isimleri ağırlayan İstanbul Marketing Summit: Influencer Marketing Day, bu kere İstanbul Marketing Summit Influencer Night ile geceye taşınacak. Toplam 10 milyondan fazla kullanıcıya erişen sürpriz influencer’ların mesken sahipliğinde ve yeniden 51 Digital işbirliğiyle gerçekleşecek gece, iştirakçiler, markalar ve amaçlarını yükseğe koyan tüm içerik üreticileri için içgörü ve network paylaşımı sağlayacak.

Gerçek vakitli kreatif deneyim
İstanbul Marketing Summit boyunca tüm iştirakçiler, reklam ve yapım ajansı The One More Project ile, brief kademesinden sunuma kadar kreatif süreçlerin tümünü 3 günde gerçek vakitli olarak deneyimleyebilecek.

11-12-13 Aralık tarihlerinde üç gün boyunca, sürdürülebilir geleceği inşa etme inisiyatifini gösterenler, beklemeden harekete geçenler ve teknoloji, pazarlama ve yaratıcılık araçlarını bu emele özgüleyenler, en yeni fikir ve formüllerini İstanbul Marketing Summit sahnesinde paylaşacak.
 

Detaylı bilgi ve bilet için: https://istanbulmarketingsummit.com/

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen