Paz. Nis 28th, 2024


İstanbul Okan Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nı Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde 1500 kişinin katıldığı aktiflikle kutladı. 

35 şahıstan oluşan Symphstory müzikal performansı ile, 100. Yıl coşkusunu tüm salona yaşattı. Geceye siyaset ve iş dünyasından isimler, üniversitenin öğrencileri ve çalışanları katıldı. Gecede yer alan isimler ortasında Oktay Vural, Erdoğan Bayraktar, Metin Kalkavan, Hasan Göğüş vardı.

Etkinlikte Mütevelli Heyet Lideri Bekir Okan hislerini “Bir asırlık Cumhuriyetimizi kutlarken, atılımlarıyla fark yaratan İstanbul Okan Üniversitesi de çeyrek asırlık oluyor, 25. yılına giriyor. 25 yıl evvel bu hoş ülkeye borcumuzu ödemek, iş dünyasındaki milletlerarası deneyimimizi bu ülkenin çocuklarına aktarmak için İstanbul Okan Üniversitesi’ni kurduk” kelamlarıyla paylaştı. Bekir Okan konuşmasını “Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda da Atatürk’ün müsaadeden gitmeye, Cumhuriyet bedellerinin ehemmiyetine dikkat çekmeye devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Atatürk!” kelamlarıyla bitirdi. 

Performansın akabinde Symphostory’nin maestrosu Anıl Edebale’ye teşekkür çiçeğini Mütevelli Heyet Lideri Bekir Okan, Mütevelli Heyet Lider Yardımcısı Işıl Okan Gülen ve Rektör V. Prof. Dr. Güliz Muğan takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen