Cts. Nis 27th, 2024


İzmir Körfez Şenliği başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından altıncısı düzenlenen İzmir Körfez Şenliği başladı. Cumhuriyet’in 100. yılında deniz tutkunlarını bir kere daha buluşturan şenlik kapsamında düzenlenen etkinlikler, Lider Tunç Soyer’in “Yaşayan Körfez” maksadı ile hayata geçirilen ve körfezi dört bir yandan kuşatan yatırımların olumlu sonuçlarını da gözler önüne seriyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in “Yaşayan Körfez” vizyonu ile 27 – 29 Ekim tarihlerinde altıncısı düzenlenen İzmir Körfez Şenliği başladı. Şenlik birinci gününde birbirinden hoş etkinliklere sahne oldu. Çocuklara Körfez Çeşidi aktifliği ile Üçkuyular İskelesi’nde başlayan şenlik, vapurlarda düzenlenen bilgi müsabakası ve 100. Yıl Yat Yarışı ile devam etti. 350 sportmen ve 35 teknenin iştirakiyle gerçekleşen 100. Yıl Yat Yarışı’nda heyecan dolu anlar yaşandı.

Yaşayan Körfez yatırımları ile hayata dönen körfez faunasının birbirinden değişik fotoğraflarının İzmirlilerin ilgisine sunulduğu Su Altı Körfez Standı de ağır ilgi gördü.

Körfez şenliği 29 Ekim’e kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen