Sal. May 7th, 2024


İzmir’in kalbi yarın Kültürpark’ta atacak
Kenan Doğulu İkinci Yüzyıl Marşı’nı İzmirlilerle birlikte söyleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutlamak için kentin dört bir yanında özel etkinlikler düzenliyor. 7’den 77’ye İzmirliler, Cumhuriyetimizin 100. yılını “Cumhuriyet Gençlik Etkinlikleri” ile Kültürpark’ta daima birlikte kutlayacak. Günün akşamında ise İzmirliler, coşkuyla, alkışlarla, müziklerle, marşlarla, Kenan Doğulu’nun sahne alacağı konserle Cumhuriyet’in 100. yaşını selamlayıp 2. yüzyılı birlikte karşılayacak. Doğulu, konserde, 100. Yıl için yaptığı İkinci Yüzyıl Marşı’nı da seslendirecek.

29 Ekim Pazar günü saat 13:00’te başlayacak Cumhuriyet Gençlik Aktiflikleri, Kültürpark’ta gerçekleştirilecek. Kutlamaların kıymetli bir ayağı olarak; yapay zekâ sayesinde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk ile fotoğraf çekilmek mümkün olacak. Gençler ve çocuklar için farklı oyun alanları, zipline ile macera parkurundan farklı alanlarda atölyelere, Cumhuriyet temalı bilgi müsabakasından rengarenk boyalarla yapılacak Colour Fest’e kadar birçok aktiflik düzenlenecek. Çocuklar, ayrıyeten, lunaparkta da İzmir Büyükşehir Belediyesi tertibiyle keyifli dakikalar geçirecek. Etkinlikler, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının unutulmaz bir modülü olacak.

Kenan Doğulu Kültürpark’ta sahne alacak
29 Ekim akşamı ise İzmirliler, Kültürpark’ta Kenan Doğulu konseri ile Cumhuriyet’in 100. yaşını selamlayıp 2. Yüzyılı birlikte karşılayacak. Kenan Doğulu’nun Cumhuriyet’in 100. Yıl için yaptığı İkinci Yüzyıl Marşı da birinci defa canlı performans ile izleyici ile buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen