Per. May 2nd, 2024


Kâmil Koç, ‘Salı Sallanır’
kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlıyor

Türkiye’nin öncü seyahat markası Kâmil Koç, sonbahar indirimleri ile yol arkadaşlarına dayanak olmaya devam ediyor. Firma, “Salı Sallanır” kampanyası ile salı günü seferlerine özel olarak yolcularına yüzde 15’lik bir indirim sağlıyor. Otogar, acente, davet merkezi ve online dahil tüm satış kanallarında geçerli olan indirimden yararlanmak için ise, kampanya kapsamında bilet almak kâfi oluyor.

 

Karayolu ulaşımında Türkiye en çok tercih edilen markası olan Kâmil Koç, indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa’nın en büyük kentler ortası otobüs ağı ve pazar başkanı iş ortağı FlixBus ile birlikte Türkiye’nin 71 vilayet ve 306 ilçesinin yanı sıra Avrupa’nın da dört kentinde hizmet veren Kâmil Koç, yol arkadaşlarının cebini düşünen yeni bir kampanya hayata geçirdi. 

 

Tüm satış kanallarında geçerli olacak

Özellikle önümüzdeki okul orta tatilinde seyahat etmek isteyen aileleri ve üniversite öğrencisi gençleri sevindirecek olan ‘Salı Sallanır’ kampanyası kapsamında bilet alan yolcular, anında yüzde 15’lik bir indirimden yararlanıyor. Salı günü seferlerine özel olarak düzenlenen bu sonbahar kampanyasından dileyen tüm yolcular yararlanabiliyor. 

Otogar, acente, davet merkezi ya da online dahil tüm satış kanalları üzerinden yapılan bilet alımlarında geçerli olan indirimden yararlanabilmek için kampanya kapsamında bilet alımının yapılması kâfi oluyor. Online satışlarda ise, indirimden yararlanmak için “KKSALL” indirim kodunun sisteme girilmesi gerekiyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen