Paz. May 5th, 2024

Kia ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliği dokuzuncu yılında 

 

Kia, Türk basketbolunun öncü ekiplerinden Anadolu Efes Spor Kulübü’yle olan sponsorluk mutabakatını yeniledi. 

 

Sponsorluk kapsamında Anadolu Efes Spor Kulübü’nün oyuncuları bu yıl da Kia’nın amiral gemisi Sportage’ı kullanacak.

 

Anadolu Kümesi markalarından Kia, Anadolu Efes Spor Kulübü’yle gerçekleştirdiği iş birliğini 2023 – 2024 dönemine da taşıdı. 

 

Kia’nın global ölçekteki dönüşüm seyahatiyle birlikte ‘hareket’i sahiplenen bir marka olduğunu söyleyen Kia Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, “Marka sloganımız ‘İlham veren hareket’ ve bu marka stratejimize de taraf veriyor. Münasebetiyle sporun ve spor tertiplerinin kıymeti bizler için her geçen gün artıyor. 2002’den bu yana Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nın sponsoruyuz. UEFA Avrupa Ligi’nin üç yıl boyunca resmi sponsoruyduk. Geçtiğimiz Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından biriydik ve Dünya Kupası tertiplerinde FIFA ile iş birliğimizi 2030 yılına kadar uzattık.  Tüm bu sponsorluklarla ilgili küresel ve lokal çeşitli pazarlama faaliyetleri gerçekleştirdik. Ülkemizdeki en büyük fantezi futbol oyunu olan Petrol Ofisi Toplumsal Lig’le dört yıldır iş birliğimiz devam ediyor. Tüm bunları sırf bir pazarlama faaliyeti olarak değil, bir sorumluluk olarak da görüyoruz. Sporun birleştirici, bütünleştirici gücüne ve daha sağlıklı jenerasyonlar için ilham kaynağı olduğuna inanıyoruz. Markamızın global arenadaki en kıymetli yüzünün Rafael Nadal olması da bunun bir göstergesi.” dedi. 

 

Anadolu Efes’in memleketler arası arenada birçok başarısı olduğuna dikkat çeken Ağyel, “Anadolu Efes, 95-96 dönemindeki Koraç Kupası’yla birlikte Türk basketboluna en büyük muvaffakiyetleri kazandıran grup. 16 sefer Türkiye şampiyonu olup, iki sefer Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük tertibi olan Eurolegue şampiyonluğuna uzandı. Biz de marka olarak kulübümüzün ulusal ve bilhassa milletlerarası arenada elde ettiği muvaffakiyetlerde yanında olmaya, bir arada sevinmeye ve tıpkı maksada birlikte koşmaya bu dönem da devam edeceğiz. İnanıyorum ki gelecek yıllarda da iş birliğimiz başarılarla sürecek ve spor severlere ilham vermeye devam edeceğiz” diyerek kelamlarını noktaladı. 

 

İş birliği kapsamında düzenlenen imza merasimine Anadolu Efes Spor Kulübü basketbolcuları da katıldı ve dönem boyunca kullanacakları Kia Sportage araçlar kendilerine tahsis edildi. İmza merasimine katılan Anadolu Efes Spor Kulübü kaptanlarından Shane Larkin, uzun yıllardır Kia’nın Sportage modelini kullandığını ve aracın konfor özellikleri sayesinde trafikten en az biçimde etkilendiğini tabir etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen