Çar. May 15th, 2024


Kınık Belediyesi Çocuk Köyü’nde Anıtkabir Miniatürk

 

Kınık Belediyesi’nden Atatürk’ü anmada görkemli program

 

Kınıklı çocuklar Çocuk Köyü’ndeki Anıtkabir Miniatürk’te

 

Kınık Belediyesi bünyesindeki Poyracık ve Kınık Aile Ömür Merkezleri öğrencilerinin hazırladığı Atatürk’ü Anma Programı Çocuk Köyü’nde gerçekleştirildi.

 

Kınık Belediyesi Çocuk Köyü’nün üretiminde sona yaklaşılırken, Aile Hayat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl devri anma programı; Anıtkabir Miniatürk etrafında gerçekleştirildi.

 

Kınık Belediye Lideri Dr. Sadık Doğruer Aile Hayat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı anma programına iştirak sağlarken, Anıtkabir Miniatürk önünde Ulu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programında öğrencilerle birlikte kırmızı karanfil takdiminde bulundular.

 

Kınık-Bergama Karayolu Dündarlı Yol Kavşağı bölgesinde 20.450 metrekare alan üzerine inşa edilen Çocuk Köyü’nde başta Anıtkabir Miniatürk olmak üzere; Zıt Ev’den Survivor Parkuru’na, Atlı Karınca’dan Sarsıntı Simülasyon Merkezi’ne kadar her yaştan vatandaşın hem vakit geçirip hem de farkındalık edineceği alanlar mevcut. Ayrıyeten çocuklar için itinayla hazırlanan butaforlarda Çocuk Akademisi, Çocuk Müzesi’nde; Aile, Sıhhat, Hukuk, Hayvan Sevgisi, Güç, Haberleşme, Yapay Zeka, Beslenme ve Toplumsal Medya İrtibat hususlarının işleneceği alanlar da bulunuyor.

 

Kınık Belediye Lideri Dr. Sadık Doğruer: “10 Kasım Ulu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. yılında, Çocuk Köyümüzde ve çocuklarımızla birlikte andık. Atatürk’ü her yıl olduğu üzere bu yıl da 10 Kasım’da büyük bir minnetle ve hürmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen