Cts. Nis 27th, 2024


Korkmaz ve Koruncuk Vakfı’ndan zelzeleden etkilenen kız çocukları için manalı iş birliği

Paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli konut aletleri ve sofra eserleri alanında dünyanın önde gelen markalarından Korkmaz, geçtiğimiz yıl geride bıraktığı 50. yılını Koruncuk Vakfı ile gerçekleştirdiği manalı iş birliğiyle taçlandırıyor. “50 Şef 50 Efsane Tanım: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Özgün Tarif” isimli kitap projesini hayata geçiren Korkmaz, kitabı gastronomi meraklılarının beğenisine sundu. Kitabın tüm geliri, zelzeleden etkilenen kız çocuklarının barınma, eğitim ve sıhhat gereksinimlerine dayanak olmak gayesiyle Koruncukköylere bağışlanacak.

Korkmaz, sarsıntıdan etkilenen kız çocuklarının inançlı bir geleceğe sahip olması için Koruncuk Vakfı ile manalı bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda hazırlanan “50 Şef 50 Efsane Tanım: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Özgün Tarif” isimli kitapta; Ayşe Tüter’den Batuhan Piatti’ye, Hazer Amani’den Refika’ya, Sahrap Soysal’dan Somer Şef’e ünlü şeflerin özel tanımları yer alıyor. The Kitap yayınları tarafından yayınlanan ve raflarda yerini alan kitap; hem amatör, hem profesyonel mutfak tutkunları için eşsiz bir kaynak olma özelliği taşıyor. Okurlarının hem lezzetli yemekler yapmasını hem de kıymetli bir projeye takviye olmalarını sağlıyor.

“Her bir kitap bir çocuğun umudu olacak”

Koruncuk Vakfı ile gerçekleştirdikleri iş birliğini değerlendiren Korkmaz Pazarlama Yöneticisi Tacettin Korkmaz,  “Korkmaz olarak, geçtiğimiz yıl geride kalan 50 yıllık seyahatimizde sadece mutfaklarda değil, yüz binlerce insanın hayatına dokunarak kalplerde çok hoş bir yer edindik. Bu misyon çerçevesinde 50. yılımızı Koruncuk Vakfı ile gerçekleştirdiğimiz ve 50 şefimizin katkı sağladığı özel bir proje ile taçlandırdık. “50 Şef 50 Efsane Tanım: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Yepyeni Tarif” isimli kitabın, zelzeleden ziyan gören kız çocuklarının geleceğe umutla bakmasına yardımcı olacağına inanıyorum. Bu kitabı edinen herkes, bir çocuğun umudu olacak.  Unutmayalım ki; sevgiyle ve umutla yapılan yemekler daha lezzetli oluyor…” diye konuştu.

Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Heyeti Başkanı Figen Samuray ise, bu manalı projede yer almaktan ötürü memnunluklarını söz ederek şunları söyledi: “Koruncuk Vakfı olarak 44 yıldır eğitime erişimi risk altında olan kız çocuklarının eğitim hayatını kolaylaştırmak ve onların geleceğe umutla bakabilmeleri için çalışıyoruz. Koruncuklarımızın başarılarından aldığımız ilham ile yolumuza sürat kesmeden devam ederken bizi yalnız bırakmayan Korkmaz Ailesi’ne çok teşekkür ederiz. 50 Şef 50 Efsane Tanım: 50 Şefin Geleceğe Bırakmak İstediği 50 Orjinal Tarif” isimli kitap ile kızlarımızın da geleceğine umut olan şefler ve Korkmaz Ailesi, bu manalı proje ile sarsıntıdan ziyan gören çocuklarımızın da bulunduğu Koruncukköylerimize takviye olacaklar. Korkmaz’ın 50. yaşını kutluyor ve bu vesileyle bir ortaya geldiğimiz için memnunluk duyuyorum.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen