Cum. May 3rd, 2024


 

Lacoste, Samsun Piazza AVM’de Yenilenen Mağazasıyla Zarafeti ve Tarzı Buluşturuyor!

 

 

Fransız zarafeti ve sportif tarzı bir ortaya getiren LacosteSamsun Piazza Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasını yeniledi. Lacoste’un özgün üslubunu yansıtan yenilenmiş mağaza, markanın Türkiye genelindeki tesirini daha da artırarak sevenleri ile buluşuyor.

 

 

Renove edilen Samsun Piazza AVM mağazası, Lacoste’un eşsiz dizaynlarını ve kaliteli eserlerini markanın tutkunlarıyla buluşturmayı amaçlıyor. Spor giysideki öncü pozisyonuyla bilinen Lacoste’un imza eserleri, artık Samsun’da sevenlerini bekliyor.

 

 

Yaklaşık 213 m2’lik yenilenmiş mağazada; Lacoste’un ikonik timsah logosuyla süslenmiş polo tişörtlerinden, şık ayakkabılara kadar geniş bir eser yelpazesi ön plana çıkıyor. Markanın güçlü eser çeşitliliği, Samsun Piazza AVM’deki müşterilere şıklık ve konforu bir ortada sunmayı hedefledi.

 

 

Klasik dizaynlarında olduğu kadar spor giysideki inovasyonlarıyla da öne çıkan Lacoste, mağazada yer alan rahat giysi eserleriyle stillerini söz etmek isteyen marka tutkunlarına, hoş bir tecrübe sunuyor. Yenilenen Lacoste mağazası, müşterilere alışveriş tecrübesini zenginleştirmenin yanı sıra markanın estetik ve kalite odaklı dünyasını keşfetme fırsatı sağlıyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen