Cum. May 3rd, 2024


Milyonlarca futbolseveri ekran başına toplayan LaLiga’nın birinci El Clasico çabası 28 Ekim Cumartesi günü saat 17:15’te canlı yayınla S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Dünyanın en uygunlarının top koşturduğu La Liga’da beklenen El Clasico günü geldi çattı. Dönemin ilk El Clasico gayretinde Barcelona Nou Camp’ta Real Madrid’i ağırlayacak. Heyecan verici çaba, 28 Ekim Cumartesi günü 17:15’te canlı yayınla S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak.

LaLiga’nın 10. haftasının akabinde Real Madrid 25 puanla önder, Barcelona ise 24 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Ligin 11. haftasında gerçekleşecek bu uğraş, İspanya Ligi’ndeki liderlik çabası açısından kritik pozisyonunu koruyor. 

Ev sahibi Barcelona’da Frankie de Jong ve Koundé’nin sakatlıkları devam ederken, Polonyalı yıldız Lewandovski ve Rapinha’nın Real Madrid karşısında kadroya geri dönüp dönmeyeceği de merak konusu.

 

Arda Güler Barcelona Deplasmanında Forma Giyecek Mi?

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile LaLiga’da şimdi forma şansı bulamayan ulusal yıldız Arda Güler, Ancelotti’nin talih vermesi halinde, Real Madrid formasıyla birinci müsabakasına Barcelona deplasmanında çıkabilir. 

Maçta gözlerin çevrileceği bir öteki isim de İngiliz yıldız Bellingham. Bellingham, Real Madrid formasıyla birinci 10 maçta 10 gole ulaşan, kulüp tarihinde Puskas ve Ronaldo’dan sonra üçüncü isim oldu. Cumartesi günkü maçta da gözler Bellingham’ın üzerinde olacak.

 

Uğur Karakullukçu ile “LaLiga” Özel İzleme Gecesi

Bu maça özel olarak LaLiga ve S Sport Plus iştirakiyle düzenlenecek online izleme partisinde ünlü futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, S Sport Plus’ta canlı izleyeceği müsabakayı, kendi YouTube kanalında yorumlayacak. Yayında futbol tutkunlarına S Sport Plus üyelik paketleri ve birçok farklı sürpriz ikram edilecek. 

Futbolseverler El Clasico müsabakasını ILKAY39399 kampanya koduyla ssportplus.com üzerinden üyeliklerini başlatarak S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen