Cts. Nis 27th, 2024

BAŞKAN ALTAY: “ADANA ETRAF YOLU SEDİRLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI KENTİMİZE GÜZEL OLSUN”

 

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak Adana Etraf Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nın alt geçidini trafiğe açtı. Lider Altay, “Fiilen birinci araç geçişini yaparak alt geçidi trafiğe açmış oluyoruz. Bariyerleriyle, asfaltıyla, ışıklandırmasıyla Konya’mıza yakışan bir eser oldu. Kentimize güzel olsun” dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi Lideri Uğur İbrahim Altay, üretiminde son evreye gelinen Adana Etraf Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nın alt geçidini trafiğe açtı.

Köprülü kavşağın alt geçit kısmında makam aracıyla birinci sürüşü gerçekleştiren Lider Altay, Konya trafiğini rahatlatma ismine Adana Etraf Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nın büyük ehemmiyet taşıdığını söz etti.

Yapımı devam eden 4 köprülü kavşaktaki çalışmaların da aralıksız devam ettiğini kaydeden Lider Altay, köprülü kavşaktaki çalışmaların başka kavşaklardan daha önde olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“KONYA’MIZA YAKIŞAN BİR ESER OLDU”

“Buranın inşaatında artık son basamağa geldik. Fiilen birinci araç geçişini yaparak trafiğe açmış oluyoruz. Kentimize iyi olsun. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bariyerleriyle, asfaltıyla, ışıklandırmasıyla Konya’mıza yakışan bir eser oldu. Yeterli günlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İnşallah yılsonuna kadar da tamamlayıp, üst kısımdaki trafiği de açarak, kentimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bunun için takımlarımız ağır bir formda çalışmaya devam ediyor. Toplam 1 milyar liralık bir yatırımla gerçekleştirdiğimiz köprülü kavşaklar, Konya trafiğinin rahatlamasına vesile olacak inşallah. Çalışan arkadaşlarımız çok çabalı bir gayret ortaya koydular ve şu an itibariyle artık finali görmeye çok yaklaşmış olduk. Darısı, inşaatı devam eden başka köprülü kavşaklarımızın başına olsun.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen