Cts. May 4th, 2024

BAŞKAN ALTAY: “YENİ YATIRIMLA BEYSU’NUN KAPASİTESİ 5 BUÇUK KATINA ÇIKACAK”

 

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’de bulunan Beysu Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Mevcut fabrika üretime ederken kapasiteyi artırmak için kıymetli bir yatırım başlattıklarını belirten Lider Altay, “32 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare kapalı alan inşa ediyoruz. Mevcut kapasitemiz, bu fabrika tamamlandığında 5 buçuk katına çıkacak ve Beysu’yu Türkiye’nin en çağdaş, en hijyenik tesislerinde üretmeye başlayacağız” dedi. 


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin iştiraklerden olan Beyşehir’deki Beysu Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Beyşehir ilçesindeki Doğanbey Mahallesi’nde bulunan Beysu tesislerindeki inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Lider Altay, mevcut fabrika üretime devam ederken hem gelen talep yoğunluğu hem de suyun stratejik eser olmasından ötürü bölgeye çok büyük bir yatırım yaptıklarını açıkladı.

Mevcut tesisin kapasitesini artırmakla ilgili çalışma yürüttüklerini kaydeden Lider Altay, “32 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare kapalı alan inşa ediyoruz. Mevcut kapasitemiz, bu fabrika tamamlandığında 5 buçuk katına çıkacak ve Türkiye’nin en çağdaş, en hijyenik tesislerinde Beysu’yu üretmeye başlayacağız. Konya’nın değerli markalarından birisi olan Beysu, inşallah bundan sonra bölgemizin değerli markalarından birisi haline gelecek. Doğanbey’imize, Beyşehir’imize ve Konya’mıza iyi olsun” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen