Paz. Nis 28th, 2024


Edremit Belediyesi, Altınkum Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda yol çalışmalarına devam ediyor. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan da çalışmaları yerinde inceleyerek gruplara kolaylıklar diledi.

Edremit Belediyesi yaya ve araç geçişini kolaylaştırmak ulaşımı daha konforlu hale getirmek için ilçe genelinde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gruplar Altınkum Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Ege Caddesi, Başşehir Caddesi, 2029 sokak ve temaslı sokaklarda toplam 10.000 metrekare taş döşüyor. Kilitli parke taş ile cadde ve sokakları kaplayan takımları Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan da yerinde takip etti.

Çalışmaları inceleyerek işçiye kolaylıklar dileyen Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, “Edremit için canla başla alın teri döken çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Edremit’in ulaşımda daha yüksek standartları yakalaması ve konforun sağlanması için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’müzün planlaması dahilinde bu çalışmalar gerçekleştiriliyor. En kısa müddette Altınkum Mahallesi’nde bu cadde ve sokaklardaki çalışmalarımız tamamlanarak hizmete açılacak.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen