Cum. May 3rd, 2024


Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursu’nda fiyatsız olarak üniversite imtihanına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi.

Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen mangal partisine, Lider Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Lider Vekili Semih Top, Kemer Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, CHP Kemer Bayan Kolları Lideri Sema Özdemir, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Lideri Dinçer Sarıkaya, Kemer Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, kurs müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kemer Belediyesi tarafından 2020 yılında eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Takviye Eğitim Kursu’nda fiyatsız üniversiteye hazırlık kursu alan 400 öğrenci, motivasyon gayeli Lider Topaloğlu tarafından düzenlenen mangal partisinde gönüllerince eğlendi.

Öğrencilerle ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet eden Lider Topaloğlu, öğrencilere ve öğretmenlere elleriyle köfte ekmek ikram etti.

Yemek sonrası öğrencilerle birlikte dans eden Lider Topaloğlu, oynadığı zeybek ile öğrencilerden büyük alkış topladı.

Başkan Topaloğlu, Lider Vekili Semih Top ve Lider Yardımcısı Emin Gül’ün öğrencilerle yaptığı halat çekme yarışı renkli manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu.

Başkan Topaloğlu, aktiflikte yaptığı konuşmada, kendisinin de öğrenciler üzere öğrencilik periyotlarından geçtiğini ve çok güç koşullar altında eğitim aldığını söyledi.

Öğrencilerin en uygun biçimde eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarına dikkat çeken Lider Topaloğlu, “Öğrencilerimize her türlü eğitim dayanağı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Fiyatsız servis imkanı ve fiyatsız kırtasiye Türkiye’nin hiçbir yerinde yoktur. Yalnızca Kemer’de var. Zira ben yokluğu gördüm. Onun için size dayanak oluyorum. Ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye materyalini fiyatsız olarak dağıtıyoruz. 1.400 lise öğrencisini C plakalı araçlarla fiyatsız formda konutundan alıp okula, okuldan meskene götürüyoruz. Ayrıyeten, bu çocuklarımızı okuldan alıp kurs merkezine ve buradan da konutlarına fiyatsız biçimde taşıyoruz. Kurs merkezimizde 400 öğrencimiz üniversiteye fiyatsız formda hazırlanıyor. Bu sene kursumuzdan Şevval Yağmur Öztürk Türkiye 117’ncisi ve Antalya birincisi oldu. Koç Üniversitesine direkt olarak okumaya gitti. Ailesinin Kemer’de ikamet etmesi kuralıyla üniversiteye giden 1100 öğrenciye de ayda 1500 lira burs takviyesi veriyoruz. En güzel formda eğitim almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler uygun bir eğitim ortamından geçerseniz ülkemiz için de çok âlâ olur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en çok gençlere güvenmiştir. Biz de size çok güveniyoruz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, kar yağdığı vakit 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın tepesinde öğrencilerle birlikte sucuk ekmek partisi yapacaklarını da kelamlarına ekledi.

KETOB Lideri Dinçer Sarıkaya da tertibe Limak Otelleri olarak dayanak vermekten memnuniyet duyduklarını söz ederek, eğitime verdiği takviyeden ötürü Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Kurs Müdürü Suat Göv, eğitimin her kademesine yaptığı dayanaklardan ötürü Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.

Öğrencilerden Deniz Zirve, elinden gelen tüm imkanları kendilerine sunduğu için Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini tabir etti.

Öğrencilerden İsmail Ateş, daha evvel okuduğu lisede yahut diğer dershanelerde Lider Topaloğlu’nun sağladığı imkanları görmediğine dikkat çekerek, dayanaklarından ötürü Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı.

Öğrencilerden Havva Buse Koca da öğrenciler olarak önlerinde güçlü bir süreç olduğuna değinerek, “Bu süreçte yanımızda olan liderimize teşekkür ediyorum. Buradaki aktiflik bizim çok hoş bir motivasyon oldu.” dedi.

Öğrencilerden İbrahim Sefa ise geçen haftalarda öğrenciler olarak Lider Topaloğlu’nu konuk ettiklerini hatırlatarak, “Bu kez liderimiz bizi konuk etti. Bize verdiği dayanaklardan ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Öğrencilerden Belinay Nisan Özkan da mangal partisinin kendileri için çok hoş bir motivasyon olduğunu belirterek, “Başkanımız bize fiyatsız servis ve kitap dayanağı de sağlıyor. Tüm takviyeleri için ona teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Hacer Kuş da Lider Topaloğlu’nun kendilerine sağladığı fiyatsız test, kitap ve servis imkanlarından ötürü çok teşekkür ettiğini lisana getirdi.

Etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin DJ eşliğinde oyunlar, oynayıp halay çekmesinin akabinde sandalye kapmaca ve halat çekme müsabakalarıyla sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen