Pts. May 6th, 2024


Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Özkan, kurultayda Kılıçdaroğlu’nun tekrar genel başkanlığı kazanacağını söz etti.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da parti genel merkezinde ziyaret eden Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, belediye çalışmalarıyla ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi. Özkan, olağan kurultayda Kılıçdaroğlu’nun tekrar genel başkanlığa seçileceğine inandığını söz etti.

 

Hizmetleri anlattı

Görev müddeti boyunca Menderes’te gerçekleştirdiği hizmetler hakkında CHP Genel Başkan’ını bilgilendiren Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, belediye çalışmalarının yer aldığı bilgilendirme kitapçığını da Kılıçdaroğlu’na takdim etti. Toplumsal belediyeciliğin örneklerini Menderes’e sunan hizmetlerin anlatıldığı kitapta bugüne kadar ilçeye kazandırılan yatırımlar ve belediye yapısıyla ilgili bilgilere yer verildi.

 

Kılıçdaroğlu’na teşekkür

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da parti genel merkezimizde ziyaret ederek hoş ilçemiz Menderes’imize yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacağımız hizmetleri anlatıp belediye yapımızla ilgili bilgi aktardık, Menderesli hemşehrilerimizin selamını da ilettik. Bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Genel Başkan’ımıza teşekkür ederim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığımız dayanakla toplumsal belediyeciliğin en hoş örneklerini Menderes’imize sunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Destek Kılıçdaroğlu’na

Kasım ayında gerçekleşecek CHP Olağan Kurultayında Kılıçdaroğlu’nun tekrar genel başkanlığa seçileceğine inandığını da söyleyen Özkan, ’’ Gerçekleşecek olağan kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız. Kongremizden parti olarak güçlenerek çıkacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun da tekrar genel başkanlığa seçileceğine ve onun liderliğinde lokal seçimlerde büyük muvaffakiyete imza atacağımıza inancım tam.’’ diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen