Çar. May 1st, 2024


MediaMarkt, Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’nin Yeni Teknoloji Tecrübesi Arenası Tech Arena’yı Açıyor!

 

Avrupa’nın açık orta bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt perakendecilik anlayışını değiştirecek, büsbütün tecrübe odaklı yeni konsept mağazası Tech Arena’yı 29 Ekim’de İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Park AVM’de açıyor.

 

Geniş eser yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türkiye’deki büsbütün tecrübe odaklı yeni konsept mağazasını açıyor. 29 Ekim’de açılışı yapılarak tüketicilerle buluşacak olan mağaza, MediaMarkt’ın Türkiye’deki birinci Tech Arena konsept mağazası olacak.

 

Markaların ve Teknolojinin Konutu olarak konumlandırılan bu yeni konsept, tüketiciler ve markalar ortasında bir köprü vazifesi üstlenerek her iki tarafa da eşsiz bir tecrübe sağlayacak. 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butikleri ve satış alanındaki küçük tecrübe alanları ile en yeni teknolojileri ziyaretçiler ile buluşturacak olan mağaza, tüketicilere eşsiz bir atmosferde teknoloji trendlerine dokunarak eserleri direkt deneyimleme imkanı sunacak.

Dünyadaki 7’nci, Türkiye’deki birinci konsept mağazasını açacak olan MediaMarkt, Tech Arena mağazası ile odak noktasına müşteri tecrübesini alarak tüketicilere eşsiz bir alışveriş tecrübesi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen