Çar. May 1st, 2024


Pazarlamada “Take-Away”!
 

Reklam sineması, fikri ya da toplumsal medyaya odaklanmanın yetersiz olduğunu bilen ve 

dönemin şartlarına uygun strateji odaklı mecra reklamcılığına ağırlaşan yeni bir 

danışmanlık şirketi kuruldu. 

 

İSTANBUL – Medya, reklamcılık ve marka dünyasında tecrübeli kurucuları ile faaliyetine yeni başlayan ForOne, işletmelerin pazarlarına entegre olarak marka stratejisi ve yaratıcı tahlilleri mecra özelinde reklama dönüştürüyor. Medya dayanağını ise Türkiye’nin birinci bağımsız medya planlama ajansı olan Arena Media iştirakinden alan ForOne tek çatı altında tüm yayın mecralarını ve yaratıcı reklam ajansı dayanağını birleştiriyor. 

 

Reklamcılık ve irtibat ismine denenmemiş metotları hayata geçirmek için heyecanlanan ForOne kendisini ajans değil, pazarlama ve müşteri tecrübesi danışmanlık grubu olarak konumlandırıyor, markalaşmak isteyen şirketlerin pazarlama departmanlarının oluşmasına da katkıda bulunuyor. ForOne bilhassa dijital hizmet ve e-ticaret için duygusal müşteri tecrübesinin büyük kıymete sahip olduğuna inanıyor. 

 

Stratejik ve Kreatif Marka Entegrasyonu
 

Özellikle dijitalde akıllı mecra uygulamalarıyla markaları verimli kılmayı hedefleyen ForOne, yeni markalar ve girişimcilere özel pozisyonlama ve strateji danışmanlığı da sunuyor. 

 

ForOne kurucusu Burak Yedek“İnsanlar markanızı tanımıyor, hatırlamıyor… Reklamlarınızı hatırlamıyor… Yalnızca muhtaçlığına yöneliyor. Hatta bazen bilmiyor bile. Aslında birçok davranışsal ve ruhsal modelden faydalanıp biraz da yaratıcılığa ve sezgiselliğe alan açarken hafızayı ölçekliyoruz! Pazarlama departmanı eksik olan işletmelere ve exit etmeye yaklaşan teşebbüslere bu türlü takviye oluyoruz. Markaları entegre ettikten sonra da müşterilerimize veda ediyoruz, biz aslında take-away bir pazarlama şirketiyiz.” diyen Burak Yedek, şu an Maksat Holding bünyesinde duude isimli bir teşebbüse ve Atmaca Holding bünyesindeki Anisah kahvelerine hizmet verdiğini ve yıl sonuna kadar yalnızca 4 adet teşebbüse daha hizmet vereceklerini açıkladı.

 

ForOne Hakkında: Eğitim, medya, bankacılık ve fintek alanında uzun yıllar markaların kurumsal iletişim/marka yöneticiliğini yapmış olan kurucu ortak Burak Yedek, küresel reklam ajanslarında uzun yıllar yöneticilik yapan kurucu ortak Esra Lobut güçlerini birleştirerek, marka sorunlarını ve işin mutfak tarafı reklam ajansı tahlillerini tek çatı altında birleştirmeye karar veriyorlar. Türkiye’nin birinci bağımsız medya planlama ajansı Arena Media ile yeni medya kanallarının profesyonel tahlillerini de ekosistemine ekleyerek daha güçlü hale getiriyorlar.  Medya planlama ve satın alma ajansı Arena Media ile ilerleyerek bölüme yeni üzere görünen fakat aslında olması gereken bir soluk kazandırmak için birinci adımı atan ForOne, her mevzuda uzman olduğunu da argüman etmiyor! 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen