Paz. May 12th, 2024


Game of Thrones’un yaratıcılarının, Liu Cixin’in birebir isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi’nden özel bir görüntü yayınlandı. Yıldız isimleri bir ortaya getiren dizide 1960’lı yıllarda alınan kıymetli bir karar, yankılarını uzayı ve vakti aşarak günümüze ulaştırıyor. 

8 kısımdan oluşan 3 Cisim Problemi’nin direktörlüğünü 2021 yılında Oscar’a aday olan Derek Tsang üstlenirken oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Konuta Ridley üzere isimler yer alıyor.

İnsanlığın tabiatın kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit ile burun buruna gelmesi sonucu güçlerini birleştiren bir küme bilim insanını merkezine alan dizi, 21 Mart 2024’te tüm dünyayla tıpkı anda yalnızca Netflix’te yayınlanacak. 

 

3 Cisim Problemi Hakkında:

1960’larda Çin’de yaşayan genç bir bayanın aldığı kıymetli bir karar, uzay ve vakti aşarak günümüzde yaşayan bir küme bilim insanında yankı bulur. Tabiat kanunları gözlerinin önünde altüst olmaya başlayınca, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir küme seçkin bilim insanından oluşan bu grup güçlerini insanlık tarihinin en büyük tehdidine karşı koymak üzere korkusuz bir dedektif ile birleştirir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen