Cum. May 3rd, 2024

⦁    Osmangazi’de 100’üncü yıla özel sergi

Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla takviyeleriyle düzenlenen Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel görsel sanatlar standında birbirinden hoş cumhuriyeti anlatan eserler sergilendi. 
Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Görsel Sanat Sergisi’ne Osmangazi ilçesinde bulunan 23 lisenin görsel sanatlar öğretmenleri ve öğrencileri en hoş yapıtlarıyla katıldı. Osmangazi’deki 23 lisede eğitim gören öğrencilerin derslerde hazırladıkları fotoğraf ve filografi yapıtları, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin stant alanında vatandaşların ziyaretine açıldı. Standın açılışını Osmangazi Belediye Lider Yardımcısı Hüseyin Binbaşı, Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Osmangazi İlçe Ulusal Eğitim Müdür Vekili Mehmet Faysal Kaya, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşların iştirakiyle gerçekleştirdi. 
Serginin açılışında konuşan Osmangazi İlçe Ulusal Eğitim Müdür Vekili Mehmet Faysal Kaya, “Sergiye emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Bu stantta bizden dayanaklarını esirgemeyen Osmangazi Belediyesi ve Kaymakamlığımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Osmangazi Belediye Lider Yardımcısı Hüseyin Binbaşı da, Bursa’nın yeni tarih ve kültür merkezi olan Fetih Müzesi’nde çok manalı bir aktifliğe konut sahipliği yaptıklarını belirterek, “Cumhuriyetin temel gayesi olan yükümlülüklerini yerine getiren ve haklarını kullanabilen, özgüveni yüksek özverili kardeşlerimizin bu türlü hoş bir standında bulunmaktan son derece memnunum. Bu stantta emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen