Paz. May 12th, 2024


RONDO ile Tanışın: PUBG’nin Yeni Haritası RONDO 6 Aralık’ta Geliyor

 

 KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS’un önümüzdeki ay yayınlanacak 10. Haritası RONDO’yu tanıtmaktan heyecan duyuyor. RONDO, Çevre Tasarım Tanıtımı fragmanıyla açıklandı.

 

Çevre Tasarım Tanıtımı, klasik estetik ile çağdaş görsellerin büyüleyici bir birleşimini sunarak RONDO’nun özünü canlı bir biçimde yakalamayı başarıyor. İhtişam Kenti (The Ground of Honor) olarak da bilinen RONDO, 8×8’lik geniş bir harita ve PUBG: BATTLEGROUNDS’ın en geniş oynanabilir alana sahip haritası olma özelliğine sahip. Oyuncular, 6 Aralık’ta masaüstü bilgisayarlara, 14 Aralık’ta konsollara gelecek 27.1 güncellemesiyle RONDO’yu deneyimleyebilirler.

 

RONDO’nun farklı bölgeleri, klâsik çekicilik ile çağdaş görsellerin kusursuz bir karışımından ibaret. Haritanın güneybatısında oyuncuları göller ve bambu koruları üzere yeni ortamlar karşılaşırken, kuzeydoğuda uzanan bayırlar, farklı bir oynanış ambiyansı sunuyor. Göller ve ormanlarla çevrili Yu Lin, geçmişin izlerini taşıyan bir hoşluğa sahip. Klasik bir yerleşim bölgesinde yer alan Tin Long Garden, ihtişamı tabiatla harmanlayan şelale ve kayalık dağlardan oluşmakta. Binaların ve ırmakların bir ortada bulunduğu Mey Ran’da ise suda geçen heyecan dolu çarpışmalar sizleri bekliyor.

 

Bu klasik dokunun yanı sıra haritada çağdaş bir kent de yer almakta. Jadena City, yüksek gökdelenleri ve canlı neon tabelalarıyla ağır kent kapışmalarına mesken sahipliği yapacak. NEOX Factory, araç test pisti ve bir NEOX aracı olan Blanc’ın yer aldığı fabrika bölgesi de dahil olmak üzere oyunculara eşsiz savaş senaryoları vadediyor. Ayrıyeten bu bölgede Rin Jiang, Jao Tin ve Stadyum üzere görsel açıdan farklı alanlar da keşfedilmeyi beklemekte.

 

RONDO, kendine has yeni ögelere da sahip. Harita boyunca stratejik bir formda yerleştirilmiş yıkılabilir bambular, oyuncular tarafından fırlatılabilir objeler yahut araçlar kullanılarak parçalanabiliyor; bu da oyuna taktiksel bir katman daha eklemekte. RONDO’da kente özel ulaşım seçenekleri de mevcut. Jadena City’deki Orta Düzey Yürüyen Merdiven, oyuncuların binalar ortasında süratli bir biçimde hareket etmesine imkan tanıyor. Ayrıyeten bu harita için özel olarak tasarlanmış yeni bir silah da yenilikler arasında- JS9, nispeten düşük geri tepmeye ve otomatik atış moduna geçme seçeneğine sahip 9 mm’lik hafif bir makineli silah (HMS). Bu da onu harita özelinde tercih edilen bir seçim haline getiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen