Paz. May 5th, 2024


Güçlü senaryosu ve dev oyuncu takımıyla hafızalara kazınan, Türk dizi tarihine ismini altın harflerle yazdıran Şahsiyet, beş yıl ortadan sonra II. Fasıl’ıyla geri döndü. Başrolünde Emmy Ödüllü Haluk Bilginer ile Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Şahsiyet II. Fasıl birinci 2 kısmıyla artık GAİN’de. 

Onur Saylak’ın direktör koltuğunda oturduğu, senaryosunu usta muharrir Hakan Günday’ın kaleme aldığı Ay Üretim imzalı Şahsiyet, 47. Milletlerarası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En Âlâ Erkek Oyuncu Performansı mükafatını getirmiş, başarısıyla ismini tüm dünyaya duyurmuştu. 

Hollywood’da prömiyeri gerçekleştirilen birinci yerli üretim olma özelliğini taşıyan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’de tekrar bir unsur imza atılarak, Uniq İstanbul Expo’da sanatsal tecrübe tasarımı kurgusunda yapılan görkemli galasıyla çok konuşulan Şahsiyet II. Fasıl’ın birinci 2 kısmı bugün prestijiyle GAİN’de yayında.

 

Bu dönem daha da genişleyen takıma birbirinden sürpriz isimler katıldı!

Şahsiyet II. Fasıl’da genişleyen oyuncu takımında usta oyuncular Haluk Bilginer ve Erdal Özyağcılar’ın yanı sıra Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Recep Usta, Eda Şölenci, Necip Memili, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Okan Selvi ve Salih Usta üzere başarılı isimler yer alıyor. Ayrıca Deniz Gökçer, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay üzere duayen isimler de uzun bir ortanın akabinde Şahsiyet II. Fasıl’da izleyiciyle buluşuyor.
  

Şahsi bir sorunun orta yerinde şahsiyetini arayan bir Agâh Beyoğlu…

İzleyicileri ekran başına kilitleyen Agâh Beyoğlu’nun sürükleyici kıssası, bu dönem daha da heyecanlı ve “şahsi” bir hal alıyor. Birinci dönemde Alzheimer teşhisi konan ve “unutma”yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye kâtibi Agâh Beyoğlu, yeni dönemde kendisini kişisel bir hesaplaşmanın orta yerinde şahsiyetinin peşine düşmüş buluyor. 

İntikamın gölgesinde, insan tabiatının karmaşıklığı ve hafıza üzerinden adalet arayışının masaya yatırıldığı yeni dönem birinci 2 kısmıyla artık ve yalnızca GAİN’de!

 

GAİN’den Şahsiyet’e özel kampanya!

GAİN, Şahsiyet’in yayına girdiği gün özel bir abonelik kampanyası duyurdu. Bu kapsamda; halihazırda faal aboneliği bulunmayanlar, 13 Kasım günü içerisinde gain.tv adresinden Premium abonelik başlattıklarında GAİN’deki tüm içerikleri 3 gün boyunca fiyatsız biçimde izleyebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen