Per. May 2nd, 2024

Galaxy S24 serisinin piyasaya sürülmesine sadece birkaç ay kaldı ve Samsung’un bu sefer neleri değiştirdiğini görmek için herkes merakla bekliyor. Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra‘nın sızdırılmış bazı görüntülerini zaten görmüştük. Şimdiyse Galaxy S24 Ultra’nın yeni görüntüleri sızdırıldı ve telefon oldukça düz bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Bu, birçok insanın istediği bir özellik olduğundan, Samsung bu sefer daha fazla kullanıcıyı amiral gemisini almaya ikna edebilir.

Geçtiğimiz günlerde David Martin adındaki bir X kullanıcısı, Galaxy S24 Ultra’ya ait olduğunu iddia ettiği bazı görüntüler paylaştı. Ünlü Samsung sızıntıcısı Ice Universe ise fotoğrafların gerçek cihaza ait olduğunu belirterek David’i destekledi.

Görüntüleri yayınlayan kişinin telefonu nereden aldığı belli değil. Ancak Samsung, Galaxy S24 Ultra’yı Ocak ayında satmaya başlamayı hedefliyorsa, muhtemelen cihaz şu an test aşamasında olmalı.

Buna ek olarak, Ice Universe telefonun renginin titanyum altın olduğunu söyledi.

Apple bu yıl titanyum iPhone 15 Pro modellerini piyasaya sürdü, Samsung da Galaxy S24 serisinde, en azından Ultra modelinde titanyum kullanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen