Cts. Nis 27th, 2024


SUMP İzmir genç bursiyerlerini arıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sürdürülebilir bir ulaşım ve 2050’de sıfır karbon gayesiyle Avrupa Birliği’yle yürüttüğü SUMP İzmir projesi kapsamında 8 üniversite öğrencisine burs verecek. “Genç Elçiler” ismi verilen burslar için son müracaat tarihi 27 Kasım olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği (AB) ile yürüttüğü İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı kapsamında sürdürülebilir ulaşıma katkı sağlayacak üniversite öğrencilerine proje bursu verecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen SUMP İzmir projesinin, genç jenerasyon tarafından benimsenmesi, gençlerin sürdürülebilir ulaşım alışkanlıkları gayesiyle kriterlere uygun bulunan 8 üniversite öğrencisi burs almaya hak kazanacak. 1 Aralık 2023 tarihinde başlayacak burslar 6 ay vadeli olacak.

Sürdürülebilir geleceğe katkı sağlayacak

Söz konusu bursiyerler proje kapsamında, İZQ binasında haftada bir kez proje çalışmalarına dahil olmak, üniversitelerde SUMPİzmir tanıtımı ve bilgilendirme çalışmalarını tasarlamak ve yürütmek, vatandaş bilgilendirme etkinliklerinde vazife almak, yapılan çalışmalarla ilgili aylık ilerleme raporlarını oluşturmak, proje çalışmaları kapsamında idarece belirlenecek bahisler üzerine araştırma yapmak ve raporlamak ile sorumlu tutulacak.

Son müracaat tarihi 27 Kasım

Görevlendirilecek bursiyerler, İzmir’de bulunan üniversitelerin mimarlık, kent ve bölge planlama, sanayi mühendisliği, endüstriyel tasarım başta olmak üzere projeye katkı koyabilecek farklı uzmanlık alanlarından lisans yahut yüksek lisans öğrencileri ortasından seçilecek.  Müracaatlar, [email protected] adresine en geç 27 Kasım 2023 Pazartesi saat 17.00’a kadar yapılabilecek. Müracaat e-postasında yeni öğrenci dokümanı ve transkripti, en az 2 adet referans mektubu, projeye sunulabilecek katkıya ait ferdi niyet mektubu yer alması gerekecek. Referans mektuplarının e-posta ekine eklenmesinde sakınca bulunmazken bursiyerlerden B2-C1 düzeyinde İngilizce bilmeleri bekleniyor.

Yapılan tüm müracaatlar, SUMP İzmir Proje Grup Başkanı Prof. Dr. Ashraf Hamed, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Lideri Kadir Efe Oruç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Şube Müdürü Demet Burçin Gezgin, SUMP İzmir Proje Koordinatörü Hamidreza Yazdani, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Ünitesi Şefi Müge Ilgaz Yolcu tarafından pahalandırılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen