Cts. Nis 27th, 2024


‘Super Crazy Rhythm Castle’ PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam® ve Nintendo Switch™’e Çıkış Yaptı!

 

 Second Impact Games tarafından geliştirilen ve KONAMI tarafından yayınlanan oyun, Muhteşem Crazy Guitar Maniac Deluxe’ün manevi halefi olarak nitelendiriliyor

 

Konami Digital Entertainment B.V. ve İngiliz geliştirici Second Impact Games. Super Crazy Rhythm Castle‘ın bugün prestijiyle PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam® ve Nintendo Switch™ platformlarında dünya çapında yayınlandığını duyurdu. Oyuncular bu eşsiz ritim macerasında tuhaf bir kalede, tek başlarına yahut en fazla üç arkadaştan oluşan bir kümeyle, ritimlerini alt üst etmeye çalışan zalim bir hükümdarın üstesinden gelmeye çalışacak!

 

【Lansman Fragmanı】 https://youtu.be/IRQTnC_4EAE 

 

İngiliz mikro stüdyo Second Impact Games tarafından geliştirilen Super Crazy Rhythm Castle, ‘süper çılgın’ bir oyun yaratmanın ne manaya geldiğini bulmaya dair 10 yılı aşkın bir çalışmanın ürünü! Konami Digital Entertainment B.V. ve Second Impact Games’in yayıncılık paydaşlığı, oyunun global pazarlara açılmasını sağlayacak. 

 

Absürt Bir Macera

Ritim tutarak cümbüşe daldığınız unutulmaz bir seyahat. Ardınıza yaslanın ve kendinizi müzikle birlikte oyunda yer alan sayısız çılgınlığa bırakın.

 

Ritim Kalesine (Rhythm Castle) sıra dışı kahramanlar yaklaşıyor! İstikrarsız Kral Ferdinand içeride sizleri karşılamaya, tahtını müdafaaya ve gününüzü mahvetmeye hazır. Karşınıza çıkacak birbirinden eğlenceli ve saçma zorluğu aşarak Hükümdarı kendi oyununda yenin. Eski bir çağırma ritüeline fasulye atın. Devasa patlıcan DJ’i susturun. Bir noktada neden bu türlü bir şey yaptığınız açıklık kazanacak olsa da şimdilik sorgusuz sualsiz minik et insanlarını sosla kaplayın ve tüm bunları yaparken ritmi muhafazayı unutmayın!

 

Süper Şarkılar

30’dan fazla modülden oluşan (artı birkaç tane de kapalı müzik içeren) enfes bir listeye kulak verin; rock, hip hop, dubstep ve çok daha fazla cinsten bir sürü müzik kulaklarınızdan çıkmayacak.

 

Çılgın Co-op Deneyimi

Eğlenceli ve erişilebilir yapıda çılgın co-op oynanış. Ritim oyunlarında uzman değil misiniz? Sorun değil. Her oyuncu, üç düğme yahut dört düğme modunda kendi müziğini çalabilir ya da arkadaşı müziği üstlenirken bulmacalara odaklanabilir! İster tek başınıza oynayın ister arkadaşlarınızla senkronize bir biçimde hareket edin, çılgınlığı kucaklamaya ve Rhythm Castle’ın zorluklarıyla yüzleşmeye hazır olun.

 

Çoklu vazife yapma kaosu

Müzikal kaçış odasından asansör arcade’ine kadar, hükümdarın hile hurdalarından bir adım önde olmak için ritmin dışında düşünmeniz gerekecek. Her seviyeyi tamamlamak için müzik çalmayı çeşitli vazifeler tamamlayıp patlayıcı aksiyonla dengeleyin!

 

Ritmi Tekrar Deneyimleyin

Altın madalya peşinde misiniz? Müzik Laboratuvarında istediğiniz şarkıyı kilitleyin ve çalın. Burada ritimle ortanıza diğer hiçbir şey giremez!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen