Paz. Nis 28th, 2024

TCL C845 Ailesi televizyon tecrübesini tepeye taşıyor

 

Dünyanın en çok satan ikinci TV, 98 inç TV kategorisinin başkan markası TCL Electronics, en yeni teknolojik özelliklere sahip geniş eser yelpazesine C845 Mini LED All-Round TV’yi de ekledi. Türkiye’de Bilkom garantisiyle tüketicilere ulaşan, yenilikçi özellikleri, rakipsiz manzara ve ses kalitesiyle TCL C845 Ailesi, multimedya içeriklerinden oyunlara kadar tüm kullanım kategorilerinde eşsiz bir tecrübeye imza atmak için tasarlandı. 

 

Göz alıcı bir görsel tecrübe sunmak için tasarlanan TCL C845 Ailesi, 55, 65 ve 75 inç ekran boyutu seçenekleriyle, gerçek bir mesken sineması tecrübesi vaat ediyor. Bu yıl düzenlenen EISA ödüllerinde, ‘En Uygun Mesken Sineması Tecrübesi Sunan KÜÇÜK LED TV’ ödülünün de sahibi olan TCL 65C845, segmentinin önder modellerinden biri olduğunu bir kere daha ortaya koydu.

 

TCL C845, etkileyici bir parlaklık kıymetine sahip. HDR oynatımı sırasında 2000 nit kıymetine ulaşırken, tam beyaz ekranda ise 800 nit düzeyinde bir parlaklık kıymetine sahip. Bilhassa sinema, spor ve oyun tutkunları için kıymetli bir seçenek olan bu model, yeni jenerasyon konsollarla da tam uyumlu. TCL C845, Google TV, Onkyo tarafından tasarlanmış bir hoparlör sistemi ve IMAX Enhanced sertifikasyonu üzere özelliklerle de sahip. Aygıt, AiPQ 3.0 işlemci dayanağıyla değerli bir görsel kaliteye imza atarken, Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator ve en son HDR formatlarını (HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) destekliyor.  

 

TCL C845, etkileyici bir parlaklık kıymetine sahip. HDR oynatımı sırasında 2000 nit bedeline ulaşırken, tam beyaz ekranda ise 800 nit düzeyinde bir parlaklık vaat ediyor. Bilhassa sinema, spor ve oyun tutkunları için değerli bir seçenek olan bu model, yeni kuşak konsollarla da tam uyumlu. TCL C845, Google TV, Onkyo tarafından tasarlanmış bir hoparlör sistemi ve IMAX Enhanced sertifikasyonu üzere özelliklerle de sahip. Aygıt, AiPQ 3.0 işlemci dayanağıyla değerli bir görsel kaliteye imza atarken, Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator ve en son HDR formatlarını (HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) destekliyor.  

 

Evde sinema keyfi

‘Kuantum Nokta Teknolojisi’, TCL QD-Mini LED 4K TV C845 modelinde DCI-P3 standardına nazaran %97’ye kadar daha geniş bir renk yelpazesi sağlayarak bir milyardan fazla rengi görüntüleyebiliyor. Bu teknoloji, kaleydoskop gibisi bir görsel tecrübe sunarak, sonsuz bir renk dünyasını keşfetmenizi sağlıyor. 178 derece geniş görüş açısı ile nerede oturursanız oturun, daha az yansıma ve renk bozulması ile ekranı en âlâ formda görmeniz mümkün. Aygıtın ultra düşük yansımalı ekranı daha konforlu bir izleme tecrübesi sunarken, gerçek 144Hz panel, zikzak, dalgalanma ve bulanıklığı ortadan kaldıran yenileme süratiyle, daha net görsellere imza atıyor.

 

AMD FreeSync tarafından da onaylanan TCL C845, gerçek dünyadaki her ayrıntıyı yakalayan, canlı renkler, üst seviye kontrast ve kristal netliği sağlayan yapay zeka takviyeli imaj kalitesi dayanaklı işlemci AiPQ PROCESSOR 3.0’a sahip. Ai-Contrast, Ai-Color, Ai-Motion, Ai-Clarity, Ai-HDR: AiPQ işlemci 3.0 tarafından desteklenen bu özellikler, aksiyon sahnelerini ve detayları bir adım ileri taşıyarak; spor içerikleri, oyunlar ve sinemalar için en yeterli izleme tecrübesini sunuyor. Game Master 2.0 özelliğiyle gelişmiş ekran ve ses teknolojileri ile oyun keyfini ikiye katlamak da TCL’in bu üst seviye modeliyle mümkün.

 

Ortama nazaran sesleri ayarlayabilen akıllı televizyon 

Ses konusunda da savlı olan eser, Subwoofer ve Hi-Fi 60W ile stereo sesin ve güçlü basların hakkını verirken, 15 yılı aşkın akustik özelindeki Ar-Ge çalışmaları sonucunda, üst seviye bir ses tecrübesini meskeninize getiriyor. ‘Ai-Sonic Adaptasyonu’ ile ses düzeyini etraftaki gürültüye nazaran uyarlarken, sinemalar, spor ve oyunlar için ses modlarını değiştirebilirsiniz. Dolby Atmos ile net, sürükleyici ve odayı dolduran üç boyutlu ses tecrübesi de TCL kullanıcılarını bekliyor.  

 

Sağlıklı izleme tecrübesi ön planda

‘TÜV Düşük Mavi Işık’ standardıyla uzun vadeli izleme seansları sırasında göz kuruluğunu ve göz yorgunluğunu önlemek için TÜV Rheinland tarafından onaylanmış göz müdafaa tahliliyle sıhhatinizi da düşünen TCL C845, ‘Çocuk Modu’ sayesinde ebeveynlerin endişelenmeyeceği bir dijital oyun alanına da dönüşebiliyor. Aygıtın ‘AR Fitness’ özelliği ise itinayla seçilmiş fitness içerikleriyle TV’nizi şahsî antrenöre dönüştürüyor.

 

Zarif tasarım sağlam gövde yapısı

TCL C845’in ince ve metalik gövdesi, sağlam yapısının yanı sıra, tüm açılardan şık bir görünüme de imza atıyor. Ömür alanınızın estetiğine katkıda bulunan çerçevesiz tasarımı ve bâtın kablo yuvaları da bu şık döngüyü tamamlıyor.

 

TCL C845 Ailesi, manzara kalitesi, ses performansı ve dizaynda en uygununu isteyenler için cazip bir seçenek. Etkileyici özellik yelpazesi ile TV ve mesken cümbüşü tecrübesine yeni bir bakış açısı getiren eser, ülkemizde Bilkom teminatıyla satışa sunuluyor.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen