Sal. Nis 30th, 2024


100. YILDA 100 ÖĞRENCİ
İŞ DÜNYASININ ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

Istanbul Marketing Summit’in “Cumhuriyet’in 100’üncü Yılında 100 Öğrenci” isimli öğrenci buluşması, 8 Aralık’ta CAT sponsorluğunda gerçekleşti.

Bu yıl 11-12-13 Aralık tarihlerinde 6’ıncı defa Kuvvetli PSM’de gerçekleşecek İstanbul Marketing Summit, ana aktiflik öncesinde CAT sponsorluğunda birinci defa bir öğrenci buluşması organize etti. Toplam 1000 müracaatın içinden seçilen 100 öğrenci, Türkiye’nin önde gelen markaları ve onların üst seviye temsilcileriyle gün uzunluğu süren aktiflikte bir ortaya gelerek pazarlama ve irtibat dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. Proje kapsamında ayrıyeten 100 öğrencinin tümü Istanbul Marketing Summit’e üç gün boyunca bedelsiz iştirak sağlayabilecek.

Etkinlikte toplumsal medyanın en yeni trendlerinden sürdürülebilirlik bağlantısına, yazılım üzere geri plan çalışmalardan içerik ve kreatif boyutuna, pazarlamanın farklı alanlarındaki en yeni gelişmeler paylaşıldı. Bu alanlarda meslek yapmak isteyen gençlerin kendilerine nasıl bir rota çizmesi gerektiği aktarıldı. Sahnede kelam alan isimlerden oyuncu ve influencer Furkan Kızılay ise, irtibatta marka-influencer ahenginin değerine dair tecrübelerini anlattı.

CAT’ten iki öğrenciye staj imkanı
CAT’in Türkiye lisansörü ve distribütörü Yeşil Kundura’nın E-ticaret Müdürü Orçun Özgüney ve E-ticaret Danışmanı Şükrüye Kolcu e-ticaretin dinamik dünyasını ve CAT tecrübesini anlattı. 75 yıllık tarihiyle Türkiye’nin esaslı şirketleri ortasında yer alan Yeşil Kundura’nın, birikimini ve moda anlayışını kuşaktan nesile sürdürme geleneğine vurgu yapan takım, markanın sürdürülebilirliği ve yeniliği odağına alarak değişen tarzını ve bunun pazarlama stratejilerine yansımalarını aktardı. Genç jenerasyonun yeni fikirleri ve dinamizmi ile grubunu güçlendirmeyi hedefleyen şirket, iştirakçi öğrenciler içinden seçilen ikisine staj imkanı sağlayacak.

“Pazarlamanın ve gençlerin geleceğine katkı sağlamak istedik”
Etkinliğin tertibini üstlenen İstanbul Marketing Group’un Lideri Batuhan Çevik, bu yıl birinci defa gerçekleştirdikleri aktiflikle ilgili şunları söyledi: “Bu yıl Istanbul Marketing Summit’te “Better Tomorrow” temasıyla pazarlamanın geleceğini tartışmaya hazırlanıyoruz. “Daha uygun bir yarın” için bizler de, şimdi üniversite periyodundaki gençleri kesimle olabildiğince erken bir ortaya getirecek bir platform yaratmak, hem öğrencilerin hem de pazarlama dünyasının geleceğine bir katkı sağlamak istedik. Bu projeyle ayrıyeten, öğrencilerin bu tip tertiplerdeki bilet fiyatlarıyla ilgili sıkıntılarına bir tahlil üreterek, kendi alanımızda herkes için yarar üreten farklı bir yaklaşım sunduğumuzu düşünüyoruz. Cumhuriyet’in 100’üncü yılından aldığımız motivasyonla bu yıl birinci kere gerçekleştirdiğimiz bu aktifliği, ilerleyen yıllarda de sürdürmeyi planlıyoruz.”

11-12-13 Aralık tarihlerinde 6’ıncı kere Kuvvetli PSM’de gerçekleşecek İstanbul Marketing Summit, pazarlama, yaratıcı sanayiler, dijitalleşme ve iş dünyasının fikir başkanlarını bir ortaya getirecek. Pusulası geleceği gösteren markalar ufuk açıcı projelerini ve içgörülerini iştirakçilerle paylaşacak; dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin teknoloji ile sürdürülebilirlik alanındaki en yeni ve kapsamlı araştırmaları, geleceğin iş modellerinin temelini atan teşebbüsler ve çok daha fazlası İstanbul Marketing Summit’te olacak.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen