Cum. May 3rd, 2024

13. Fotoğraf Müsabakası Sonuçları Açıklandı

Zeytinburnu Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Fotoğraf Yarışması’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. Özgür ve Foto Hikaye olmak üzere iki kategoride gerçekleşen fotoğraf müsabakasında Zeytinburnu’nu en güzel anlatan ödüllü kareler muhakkak oldu…

 
Zeytinburnu Belediyesi’nin en kıdemli yarışlarından biri olan ‘Fotoğraf Yarışması’ bu yıl 13’üncü defa düzenlendi. Yaklaşık 320 bin TL’lik para ödülünün dağıtılacağı ‘13. Fotoğraf Yarışması’nın konusu ise her zamanki üzere Zeytinburnu temalı karelerdi. Zeytinburnu’nu en güzel anlatan karelerin kıyasıya çaba ettiği ve seçici heyette; ünlü Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğraf Editörü Murat Gür, Fotoğraf Sanatkarları İzzet Keribar, Leyla Emektar ve Süleyman Gündüz üzere isimlerin yer aldığı müsabakanın sonuç bildirgesi açıklandı. ‘Serbest’ ve ‘Foto Öykü’ olmak üzere iki farklı kategoriden oluşan müsabakada; ‘Serbest’ kategorinin birincisi, ‘Erva Simidi Çok Sevdi’ isimli kareyle Ahmet Öner olurken, ‘Foto Öykü’ kategorisinde ise Sebahattin Özveren ‘Dericiler’ isimli çalışmasıyla birincilik mükafatına layık görüldü. 

 

KAZANAN YAPITLARA PARA ÖDÜLÜ
Yarışmada dereceye giren yapıtlara yaklaşık 320 bin TL’lik para mükafatı dağıtan Zeytinburnu Belediyesi; Özgür kategoride birinci olan yapıta 25 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye 10 bin TL verirken, 1 yapıta 8 bin TL’lik Zeytinburnu Belediyesi Özel Mükafatı, 5 yapıta 4 bin TL’lik mansiyon mükafatı ve 30 yapıta de 2 bin TL’lik Sergilenmeye Paha Eser mükafatı verecek. Foto Hikaye kategorisinde ise; birinciye 30 bin TL, ikinciye 25 bin TL ve üçüncüye 15 bin TL para ödülünün yanı sıra 1 yapıta 10 bin TL’lik Zeytinburnu Belediyesi Özel Mükafatı, 5 yapıta 8 bin TL’lik mansiyon mükafatı ve 20 yapıta de 3 bin TL’lik Sergilenmeye Bedel Eser mükafatı dağıtacak.

 

Kazananların Tam Listesi İçin TIKLAYIN..!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen