Cts. Nis 27th, 2024


Sigortalıları yenilikçi eser ve hizmetlerle buluştururken sürdürülebilirlik bakış açısını tüm iş süreçlerine dahil eden Anadolu Sigorta, Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu’nun (TOBFED) 3’üncü kere düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin Yeşil Bayrak sertifika sponsorluğunu üstlendi. Anadolu Sigorta bu sayede bölümde işletmelerin yeşil dönüşümüne de ilham verecek.

Anadolu Sigorta, daha sürdürülebilir dünya kurmanın fakat kurumsal iştirakler ile mümkün olduğuna duyduğu inançla Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu’nun (TOBFED) 3’üncü kere düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin sertifika sponsoru oldu. 21 Aralık’ta Swissotel the Bosphorus İstanbul’da düzenlenen tepede Anadolu Sigorta Hasar Koordinatörü Sinem Gürün, yeşil bayrak sertifikası almaya hak kazanan Anadolu Sigorta araç servislerine sertifikalarını takdim etti. 

Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu ve Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) yaptığı kontroller sonucu, ürünleri TSE standartlarına uygun, çalışanları Mesleksel Yeterlilik Belgesi’ne sahip, İş Sıhhati ve Güvenliği tedbirleri almış ve su geri dönüşüm sistemi kullanan yüksek hizmet kalitesine sahip işletmeler Yeşil Bayrak asmaya hak kazanıyorlar. Tüketici açısından kıymetli bir inanç ögesi olan “Yeşil Bayrak”, 300.000 KOBİ, 1,5 milyon çalışan ve yıllık 1,4 milyar süreç ile iktisadın güç merkezlerinden olan araç satış sonrası hizmetler dalını sürdürülebilir geleceğe hazırlayarak kesimin sürdürülebilir dönüşümü için değerli bir motivasyon kaynağı olacak. Anadolu Sigorta, Yeşil Bayraklı servislerin sayısını arttırma amacıyla bu sertifikaya sahip mutabakatlı oto servislerini web sitesinde öne çıkararak hasar ekosisteminde yeşil dönüşümün destekçisi olacak.

Okan Bayülgen ve Oylum Talu’nun moderatörlüğünü üstlendiği; Prof.Dr. Özgür Demirtaş ve İtimat İslamoğlu’nun konuşmacı olduğu, otomotiv dalı başta olmak üzere iş, sanat, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından davetlilerin bir ortaya geldiği tepede sertifika sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söz eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan, “Yakın gelecekte binlerce işletmeyi kapsaması planlanan, sürdürülebilirlik konusunda kıymetli bir itibara dönüşeceğine inandığımız Yeşil Bayrak Sertifikası, bu yıl birinci sefer veriliyor. Anadolu Sigorta olarak çevresel, toplumsal ve yönetimsel manada bütüncül biçimde kurguladığımız sürdürülebilirlik bakış açımızla, kurulduğumuz günden beri ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Güç, kaynak ve su kullanımında çevreci ve döngüsel alternatiflere yönlendirilen, çalışanın inançlı ortamlarda çalışmasını temin eden yeşil bayrak, TSE Hizmet Yeterlilik Dokümanlı işletmelerin de yaygınlaşmasına takviye olacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen