Paz. Nis 28th, 2024

 
Boreas Teknoloji Eserleri Veri Centre World Paris’te Büyük İlgi Gördü

İçinde yaşadığımız dünya internet sayesinde birbirine bağlanıyor ve dijital irtibat hayatımızın çabucak her yerinde etkin hale gelmeye devam ediyor. Uzaktan çalışma, e-ticaret, online toplantılar ve toplumsal medya üzere yeni rutinler data üretimine sebep olarak bilgi merkezlerinin ehemmiyetini artırıyor.

Veri merkezleri artan data yükünün saklayıcısı olarak konumlanırken gereksinimlere yanıt verecek nitelikte olması da büyük değer taşıyor. Her ülke, bölge hatta projeye nazaran bile değişebilen bilgi merkezi dinamikleri inşaattan telekoma, yazılımdan iklimlendirmeye kadar birçok dalı kapsıyor ve bu bölümlerde değişimin fitilini ateşliyor. Bilgi merkezleri standart yapılardan farklı özellikleriyle birçok öge barındırıyor ve şirketler bilgi merkezleri özelinde çalışmalarıyla isminden kelam ettiriyor. Dünyada yaşanan bu bilgi merkezi muhtaçlığı doğrultusunda 15-16 Kasım’da gerçekleştirilen Veri Centre World Paris bölümü bir ortaya getirdi. Türkiye’den de öncü şirketlerin katıldığı fuarda yer alan Boreas Teknoloji’nin Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzunoğlu “Fransa, Avrupa’da bilgi merkezi yatırımlarının yapıldığı ülkelerden biri. Bu sebeple dünyada bölümün nabzını tutan şirketler olarak Paris’te bir ortaya geldik. Boreas Teknoloji olarak uzun müddettir data merkezi özelinde iklimlendirme tahlilleri üretiyoruz. Data merkezi dalında daima bir talep çeşitliliği olduğunu öngörerek sunduğumuz data merkezi iklimlendirme eserlerinin gereksinimlere nazaran konfigüre edilebilir olmasına itina gösterdik. Veri Centre World Paris’te eserlerimiz büyük ilgi gördü ve kalitemiz dikkat çekti.” dedi.

“İş Ortaklarımızı Her Vakit Çağın En Düzgün Tahlilleriyle Buluşturuyoruz”

Veri merkezleri için farklı bir grup kurduklarını belirten Uzunoğlu “İklimlendirme bölümünde çok uzun müddettir değerli oyunculardan biriyiz. Endüstriyel yapılar için sunduğumuz konfor tahlillerimiz birçok kıymetli havalimanı, spor tesisi ve üretim merkezinde kullanılıyor. Data merkezi öteki endüstriyel yapılardan ayrışan, farklı beklentiler içeren bir alan; bu sebeple alanında uzman mühendis ve profesyonellerden oluşan ayrıyeten bir takım kurduk. Bu grubun tek odak noktası data merkezi iklimlendirmesi. Bilgi merkezleri için Ür-GE, Ar-Ge çalışmaları yapıyor ve iş ortaklarımızı her vakit çağın en güzel tahlilleriyle buluşturuyoruz. Eserlerimizin uzun ömürlü, teknolojik ve fonksiyonel olmasına dikkat ediyoruz. Verimlilik konusunda taviz vermiyor ve dünyanın sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik tahliller geliştiriyoruz. Bu yaptığımız çalışmaların ne kadar değerli olduğunu Veri Centre World Paris’e de gördük ve stratejik amaçlarımızın altını bir sefer daha çizdik. Bilgi merkezi bölümünün yıldız isimlerinin bir ortaya geldiği fuarda Boreas Teknoloji olarak uzunluk gösterdik ve yeni projeler için pahalı adımlar attık.” dedi.

 

Veri merkezi uzmanlarının ve şirketlerinin bir ortaya geldiği Veri Center World Paris kesime dair yapılan kıymetli sunumlar ve eserlerle dalın en büyük fuarlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen