Çar. May 1st, 2024

“İbo Show” programı ile yıldızı parlayan Didem Kınalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sokak ortasında gasp edildiğini açıkladı. Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu 3 şahıs, sokakta kaçarken yakalandı. Şahısların Kınalı’yı takip ettiği anlar kameralara anbean yansırken, gözaltına alınan 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Dikkat çeken dans performanslarıyla ‘İbo Show’da adını duyuran ve ardından kariyerine müzikle devam etme kararı alan Didem Kınalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sokak ortasında gasp edildiğini açıkladı.

Akşam saatlerinde köpeğiyle dışarı çıktığını, bu sırada bir adamın elindeki telefonu aldığını ve kendisinin bıçaklanma korkusuyla hırsızla mücadeleye girmediğini söyleyen Kınalı, yaşadığı korku dolu olayın ardından soluğu karakolda aldı.

Şikayette bulunan Kınalı, sabah kalktığında polis ekiplerinin olay yerine gitmediğini ve herhangi bir incelemede bulunmadığını iddia ederek isyan etmişti. “Olan 70 bin liralık telefonuma oldu” diyen ünlü ismin, yardım çağrısına cevap geldi.

SUÇLULAR YAKALANDI
Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, Kınalı’nın ifadesinden yola çıkarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve şahısların önce eşkalleri ardından da kimlikleri tespit etti. Türkgücü Caddesi üzerinde kaçmaya çalışırken yakalanan şahıslardan, 3 adet suç kaydı bulunan Atilla A., 1 adet kaydı bulunan Umut İ. ve 1 adet kaydı bulunan Maşallah A. gözaltına alındı ve adli işlemleri yapılan 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Atilla A. sevk edildiği adli kurumlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Umut İ. ve Maşallah A.’nın savcılıkça serbest bırakılma kararı alındı.

Şahısların yakalandığını öğrenen Kınalı, sosyal medya hesabı üzerinden polis ekiplerine teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:
Dilan Polat’ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen