Cts. Nis 27th, 2024


Elmalı Atatürk Caddesi’nde sıcak 
asfalt çalışmaları tamamlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’nın en büyük caddesi olan Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmasının akabinde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. 

Elmalı merkezinde yarım asırlık kanalizasyon ve içme suyu ana çizgilerini yenileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfaltlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Doğalgaz ve ASAT alt yapı çalışmalarıyla birlikte bozulan yollar ve kaldırımlar ilçe belediyesi ile koordineli bir biçimde yenilenerek çağdaş hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda alt yapı çalışmaları biten Elmalı Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt yapıyor. Gerçekleşen çalışmalardan vatandaşlar son derece mutlu.
BELEDİYECİLİK BAŞARISI
Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını söyleyen Atatürk Caddesi esnafı Ramazan Karakülah, “Tarihi, kadim kentimiz Elmalımızın en değerli caddelerinden birisinde böylesine kapsamlı bir çalışmanın olmasından son derece mutluyuz. Parke taşı yollar sahiden araç trafiği ve yayalarımız için son derece zorluk çıkaran bir yoldu. Bir su arızası olsa parkeler yerinden oynasa eski randımanını vermiyor, yol adeta çukurlaşıyordu. Şu an yapılan çalışma tahminen de elli yıllık bir çalışma. Elli senede yapılmayan, tamirlerle ayakta duran bir altyapıyı bu kısa müddete sığdırmak sahiden bir belediyecilik başarısıdır. Olağanüstü bir iş çıkarılıyor Elmalı’mızda. Büyükşehir Belediye Liderimiz başta olmak üzere ilçe belediyemize tüm gruplarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
SIKINTILAR BİTİYOR
Esnaf Ahmet Cemil Büyükakın da şimdiye kadar Elmalı’da böylesine bir çalışma görmediğini belirterek şunları söyledi: “Bu caddede alt yapı çalışmaları için, asfaltlama çalışmaları için esnaflar olarak çok talepte bulunduk, çok uğraş ettik. Alt yapı ve yol ile ilgili çok sorunlu vakitler yaşadık. Büyükşehir Belediyemiz bu işe el attı artık A’dan Z’ye her yeri yeniliyor. Çok verimli çalışmalar yapılıyor. Muhittin Böcek Liderimize teşekkürlerimi iletiyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen