Cum. May 3rd, 2024


Enerjisa Enerji’nin Takviyesiyle Şirketleşen Birinci Teşebbüs MIOTE Oldu

 

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak için projeler üreten Enerjisa Enerji’nin desteklediği teşebbüslerden Taşınabilir Gücüm (MIOTE) şirketleşerek yoluna muvaffakiyetle devam ediyor.

 

Türkiye’nin güç dönüşümüne öncülük eden önder dağıtım, perakende satış, müşteri tahlilleri ve emobilite şirketi Enerjisa Güç, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmeye ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemeye devam ediyor. 

 

Kurumiçi Girişimcilik Programı NAR kapsamında fikir etabından olgunlaşan MIOTE teşebbüsü, Enerjisa Enerji’nin teknik ve fikri takviyesinin akabinde yatırım kararı vermesiyle bölümün başarılı şirketleri ortasında yerini aldı. 

 

İşletmelere Maliyet Verimliliği Sunuyor

 

Enerjisa Enerji’nin kurumiçi girişimcilik programı NAR’ın 8. Periyot mezularından olan MIOTE, daima öğrenen yapay takviyeli bir bakım asistenı olarak elektrikli makineleri izleyip anorma durumlarını tespit edebiliyor. İleri teknoloji tahlili ile sanayi ve altyapı bölümlerinde kullanılan elektrikli aygıtların daha uzun ömürlü ve verimli çalışmasını sağlıyor. Yalnızca arızaları önlemekle kalmayıp aygıtların periyodik bakımlarını da yöneten bir asistan servisi sunarak işletmelerin operasyonel maliyetini kıymetli ölçüde azaltıyor.

 

Yenilikçi Fikirleri Ekosisteme Kazandıracağız

 

Enerjisa Enerji’nin yenilikçi fikirleri destekleyip girişimcilik dünyasının her etabında güçlü bir mentor ve sponsor olmaya devam edeceklerini tabir eden Enerjisa Güç CEO’u Murat Pınar, süratle gelişen dünyada bölümün inovatif dönüşümüne de öncülük edeceklerinin altını çizdi. Pınar, “ Enerjisa olarak hem mevcut iş alanlarımızı güçlendirmek hem yeni eser, hizmet ve iş alanlarını hayata geçirmek için faal olarak kurum içi ve kurum dışı girişimcilik programlarımızı yürütüyoruz. 2015 yılından bu yana NAR “Kurumsal Girişimcilik Programı” ile toplamda 1272 fikir toplandı. Güçlendirme takviyesi vediğimiz fikir sayısı 85 olurken, mevcutta 10 fikrin gelişim süreçlerini desteklemeye devam ediyoruz. Enerjisa Güç olarak dayanak verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik mevzularında tahlil üreten teşebbüsleri önceliklendiriyoruz. Dalda hayata geçirdiğimiz inovatif uygulamaların uzmanlığıyla, yenilikçi fikirleri her nerede olursa olsun bulup keşfetmek ve dallarımıza kazandırmak istiyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen