Paz. Nis 28th, 2024


Teknolojinin gelişmesiyle bilgisayar donanımları üzerine yapılan iyileştirmeler, kullanıcı tecrübesini ve performansı giderek artırıyor. Ancak profesyonel süreçlerin yapıldığı ya da yüksek grafikli oyunların oynandığı bilgisayarların performanslarında zamanla düşüş gözlemleniyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın güç ve performans bilgisayarı Excalibur, performanstan ödün vermek istemeyen kullanıcılar için laptop ve masaüstü bilgisayarlarda ömür uzunluğu performans garantisi sunuyor.

Oyun teknolojileri ve profesyonel programlar gelişim gösterdikçe, bilgisayar donanımları giderek daha da ileriye taşınıyor. Cihazlarda yaşanan gelişmeler ise kullanıcılarda elde edilen performansın sürdürülebilirliğini sorgulatıyor. Oyun bilgisayarlarının arızalanması yahut rastgele bir hususta teknik bir sorun yaşanması, oyunseverlerin oyun dünyasından kopmalarına sebep olabilirken, birebir durum önemli bir projenin dizaynını gerçekleştiren profesyonellerin işlerinin yarıda kalmasına yahut silinmesine neden oluyor. Oyuncular ve profesyonellerin güç ve performans konusunda tercihi olan Excalibur, aygıtlarında sunduğu ömür uzunluğu performans garantisi ile kullanıcı tecrübesini olumsuz etkileyen meselelerin önüne geçiyor. Excalibur’ın süratli bir servis imkanı sağlayan Jet ve Turbo Servis hizmetleri ile kullanıcılar, dilediği taktirde kendilerine en yakın teknik serviste yahut bulunduğu adres üzerinden aygıtlarını teslim ederek, rutin bakımlarını garanti müddeti bitse dahi ömür uzunluğu fiyatsız bir formda gerçekleştirebiliyor.

Kullanıcılar Güç ve Performansın Peşinde

Oyun oynamanın ya da profesyonel işlerin tamamlanması için kullanıcılar artık vakit ve yer konusunda hudut tanımıyor. Sınırların ötesinde olan kullanıcılar için güç ve performans her ne kadar değerli olsa da performansın sürdürülebilir olması, uzun vadeli kullanımlar için büyük bir ehemmiyet arz ediyor. Güç, performans ve tasarımı kullanıcılar için her yerde kullanılabilir hale getiren Excalibur, laptop ve bilgisayarlarında 13. Jenerasyon Intel işlemci ve en yeni RTX NVIDIA ekran kartlarını bulundurarak her işin profesyonellerine yönelik geliştirdiği aygıtlarda en üstün performansı sürdürülebilir olarak sunuyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper, teknoloji üssünde kullanıcılarına özel bilgisayar üretimi gerçekleştiriyor.

Bilgisayarlarda Ömür Uzunluğu Performans Garantisi Sunuluyor

Çoğu kullanıcı, kullanım alanlarına ve belirledikleri gereksinimlere uygun laptop ve masaüstü bilgisayarları oluşturmakta zahmet çekebiliyor. Büsbütün kullanıcıların kullanım ve gereksinim alanlarına nazaran özelliklerini belirleyebildiği 200 milyona yakın konfigürasyonu oluşturulabilme imkanı sağlayan Casper, Excalibur performans ve oyun bilgisayarlarında ömür uzunluğu performans garantisi de sunuyor. Yoğun bir formda yüksek grafikli oyun ve programlar kullanılan aygıtların performansları vakte yenik düşebilirken, Excalibur bu üzere durumlarda gerçekleştirdiği rutin performans bakımları ile hem performans kaybının önüne geçiyor hem de aygıtların ömrünü uzatıyor. Ömür uzunluğu performans ve bakım hizmeti sunan Excalibur, aygıtlarda fan ve toz paklığı, termal macun değişimi, klavye ve ekran paklığı, aksesuar ve bileşen denetimleri, performans ölçümleri, fizikî ve sistemsel denetimler ile risk raporlama ve gerektiğinde güncelleme önerilerini de gerçekleştiriyor. Ayrıyeten Excalibur, Jet Servis ve Turbo Servis hizmetleriyle pek çok kolaylığı da kullanıcılara sunuyor. Web sitesinden talep oluşturularak kullanılabilen hizmetler sayesinde Excalibur kullanıcıları, konut ya da iş yerinden çıkmadan aygıtlarını teknik servise ulaştırma imkânı da buluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen