Çar. May 1st, 2024


Hakk ile batılın savaşının devam ettiğini tabir eden Lider Turan, ‘’ Hakk ile batılın savaşı devam ediyor. Asrın felaketini yaşadığımız, başta Gazze olmak üzere dünyanın pek çok yerinde insanlığa yönelmiş taarruzlara şahit olduğumuz, kahraman evlatlarımızı terörist akınlarda şehit verdiğimiz bir yıldan, yeni yıla, tüm insanlık için yeni ve daha hoş günler temennisi ile giriyoruz.’’ Dedi.

Devlet ve Millet olarak, zalimlere karşı mazlumların hamisi olduğumuzu tabir eden Lider Turan, ‘’ Yeni yıla verdiğimiz şehitlerimiz nedeni ile buruk bir halde girdiğimiz bu gün, inancımız kaybetmeden çaba etmeye devam edeceğiz. Terörizme karşı birlikte gayret ettik. Türkiye’ye yakışır bir duruş sergiledik. Cumhuriyetimizin 100. Yılının akabinde, yeni Türkiye Yüzyılı amaçlarımıza tıpkı inanç ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Memleketimiz ve milletimiz için birebir şevk ve azimle çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Yaşanan ve yaşanması kaçınılmaz olan sarsıntı gerçeği ile binlerce canımızı şehit verdiğimiz 2023 yılının akabinde, 2024 ‘ün bu acılardan ders çıkararak kentsel yenilenmenin sağlanması, yapıların uygunlaştırılması ve zelzeleye güçlü hale getirilmesi, vatandaşlarımıza daha âlâ barınma şartlarının sağlanması gayesiyle kentlerin ve kent merkezlerinin tümünün ya da bir kısmının Devlet-Millet işbirliği ile yine planlanmasına vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Turan kelamlarını, ‘’ Yeni takvim yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vatan ve millet uğruna, hayatları kıymetine gayret veren ve şehadet şerbetini içen tüm canlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimize layık olabilmek dileği ile 2024’ün felaketleri, acıları geride bıraktığı mız, umudun, barışın ve kardeşliğin tekrar yeşerdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.’’ diyerek sonlandırdı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen