Per. Nis 25th, 2024


Yeni yılın Nevşehir’e, ülkemize ve tüm insanlığa; sıhhat, huzur ve refah getirmesini dileyen Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, “2024 yılında da Türkiye Yüzyılına yakışır işler yaparak Nevşehir’i yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için var gücümüze çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, yeni yıl hasebiyle bir ileti yayımladı. Yeni amaçlar, yeni umutlar, yeni hizmetlerle geçmesini arzuladıkları yeni yıla merhaba derken, geride bıraktığımız 2023 yılının belediye hizmetleri açısından hayli verimli geçtiğini belirten Savran, iletisinde şu tabirlere yer verdi;

“Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklenti ve maksatların olduğu bir yıla giriyoruz. Bizlere taze başlangıçlar ve orijinal fırsatlar sunacak olan 2024 yılının kentimiz ve milletimiz ismine iyi olmasını temenni ediyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında; Nevşehir Belediyesi olarak eğitimden gençlik ve aile projelerine, kültür ve toplumsal işlerden spora, altyapıdan park ve bahçelere, üstyapı çalışmalarından turizme birçok alanda kıymetli hizmetler gerçekleştirdik. Bilhassa altyapı ve üstyapı yatırımlarında kısa müddette Nevşehir Belediyesi tarihinin rekorunu kırarak kentimizin kıymetli sorunlarını tahlile kavuşturduk. Nevşehir Belediyesi tarihinin birinci tarım projelerini hayata geçirerek birinci Güneş Güç Santrali’mizi kurduk.  Geride bıraktığımız yılın bir değerlendirmesini yaparken, vakit ve gücümüzü ilimiz ve ülkemiz için, en verimli halde kullanmak ismine gerekli çalışmayı yapmış olmanın huzuru ve memnunluğu içindeyiz.2024 yılında da; kentimizi her tarafıyla gelişen ve yenilenen bir marka kent yapmak ve hedeflediğimiz projeleri toplumumuzun tüm bölümlerine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Eğitimden kültüre, altyapı ve üstyapıdan etrafa, tarımdan turizme kentimiz için hazırladığımız birbirinden kıymetli yeni projelerimizi, 2024 yılında hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bu noktada yeni yılı apayrı bir heyecan ve ümitle karşılıyoruz. Hazırladığımız yatırım programı çerçevesinde; birçok alanda yeni projelerin bir bir hayata geçeceği 2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, sıhhat, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten hislerimle kutluyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen