Çar. May 1st, 2024

“Aşkın Olayım” şarkısı ile büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz akşam verdiği konser sırasında sahnede fenalaştı. Konseri yarıda bırakmak zorunda kalan ünlü şarkıcı sevenlerine hastalıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sevilen şarkılarıyla gönüllerde yer edinen ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz akşam İstanbul’da Maslak Volkwagen Arena‘da verdiği konser sırasında rahatsızlandı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısı ile dinlenme rekoru kıran şarkıcı konserde rahatsızlanarak sahnesine ilk önce kısa bir ara verdi. Ardından kuliste kendini toplayan ve geri dönen şarkıcı yeniden kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek konseri yarım bırakmak zorunda kaldı. Sağın’ın virüs kaptığı öğrenildi.

Simge Sağın

SEVENLERİNİ UYARDI!

Konser verdiği sırada henüz daha 3. şarkısını söylerken kendini iyi hissetmediğini söyleyen Sağın, bir süre kuliste toparlamaya çalıştıktan sonra sahneye geri dönmüş fakat konserini tamamlayamamıştı. Yaşadığı rahatsızlık sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı “Dün akşam sonuna kadar beni yalnız bırakmayan canım dinleyicilerim. 3’üncü şarkıdan sonra yaşadığım ani rahatsızlık sonucu biraz toparlayıp geri döndüm fakat sonlara doğru artan belirtilerle ne yazık ki size veda edemeden sahneden inmek durumunda kaldım. Hepinizin affına sığınıyorum.” ifadelerini kullanarak sevenlerini uyarmayı da ihmal etmedi.

Simge sahnede fenalaştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat’ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen